23.04.2013 15:27

Znana prva nagrajenca nagradne igre E-račun ali skupni račun

Nagradna igra Telekoma Slovenije, ki spodbuja uporabo okolju bolj prijaznih računov, je z električnim kolesom razveselila prva nagrajenca. Nagrado sta v Telekomovem centru Citypark prejela Gregor Zupančič iz Ljubljane in Tomaž Juteršek iz Kamnika. Naslednje nagradno žrebanje, s katerim bosta električno kolo prejela nova nagrajenca, bo 14. maja.
Vesna Petrovič Žargi in Gregor Zupančič

V sredo, 17. aprila, sta Gregor Zupančič in Tomaž Juteršek, nagrajenca nagradne igre E-račun ali skupni račun, v Telekomovem centru Citypark v Ljubljani prejela vsak svoje električno kolo. Nagrado jima je izročila vodja centra Vesna Petrović Žargi. Z nagradno igro E-račun ali skupni račun Telekom Slovenije nagrajuje vse naročnike, ki se odpovedo računu v papirnati obliki in namesto le-tega naročijo E-račun ali skupni račun za storitve Mobitel, SiOL oziroma fiksne telefonske storitve. S tem prispevajo k manjšemu številu izdanih tiskanih računov in spodbujajo okolju bolj prijazno e-poslovanje. Telekom Slovenije je sicer nagradno igro za naročnike E-računa izpeljal že leta 2011 oziroma 2012, kot družbeno angažirano podjetje pa se je odločil, da jo z namenom spodbujanja uporabe sodobnih plačilnih metod in okolju prijaznega poslovanja v letošnjem letu ponovi. Tokrat lahko v nagradni igri poleg prejemnikov E-računa sodelujejo tudi naročniki skupnih računov Telekoma Slovenije.

Vsi naročniki, ki bodo do konca junija sodelovali v nagradni igri, v zahvalo prejmejo ekološko nakupovalno vrečko, hkrati pa se uvrstijo v nagradno žrebanje za glavno nagrado, električno kolo LMTDF-06L. Vse, kar morajo za sodelovanje v nagradni igri storiti, je, da ustrezno izpolnijo obrazec za naročilo E-računa oz. skupnega računa za storitve ali spletni obrazec nagradne igre, ki ga najdejo na spletnem mestu družbe v zavihku Zasebni uporabniki, Storitve, E-račun oz. v sklopu Nagradne igre. V nagradni igri lahko sodelujejo tudi uporabniki, ki so na E-račun oz. skupni račun že naročeni.

Nagradno žrebanje poteka vsak mesec, z električnim kolesom sta ob vsakem žrebanju obdarjena po dva nagrajenca, skupno pa bo podarjenih osem električnih koles.

Več informacij o nagradni igri je skupaj s pravili in pogoji sodelovanja objavljeno na www.telekom.si.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TELEKOM SLOVENIJE d.d.
Za več informacij so vam na voljo pri TELEKOM SLOVENIJE d.d.

Telekom Slovenije tudi v najnovejši kampanji za poslovne uporabnike nadaljuje uspešno sodelovanje s slovenskimi glasbeniki

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TELEKOM SLOVENIJE d.d.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

MIKRONIS IT, Boštjan Rudl s.p.

Jezdarska ulica 3, 2000 Maribor, Tel: 02 429 27 82
Kot lastnik podjetja, še posebej manjšega, imate številne odgovornosti in vloge. Ne ostane vam veliko časa za obvladovanje tehnoloških delovnih okolij, kjer se zahteva specializirano ... Več
Diamantni partner

OptiCyber3 d.o.o.