Računalništvo, telefonija
25.04.2015 13:24

Deli z drugimi:

Share

Zotac opremil novo serijo mini računalnikov z Intel Broadwell procesorji

ZOTAC je napovedal integriranje novih procesorjev Intel Broadwell v novo serijo mini računalnikov ZBOX nano MI522 in ZBOX nano MI542.
Mini računalnik Zotac ZBOX nano MI522 z novo Broadwell arkitekturo
Mini računalnik Zotac ZBOX nano MI522 z novo Broadwell arkitekturo

Zotac z novo M-serijo prinaša v enako majhnem paketu še večjo učinkovitost. Z integriranimi novimi Intel Broadwell procesorji najnovejša modela ZBOX nano MI522 in ZBOX nano MI542 vodita pot do manjših, energijsko učinkovitejših mini-računalnikov.

Prvi od dveh novih modelov ZBOX nano MI522 z novo Broadwell arhitekturo, z zmanjševanjem izdelave tranzistorjev na 14nm tehnologijo, omogoča več tranzistorjev na enem čipu, ki pospešijo preračunavanje podatkov in grafično zmogljivost v primerjavi z njegovimi predhodniki. Opremljen z Intel Core i3 procesorjem, nano meri le 12,7 x 12,7 x 4,5 cm.

ZBOX nano MI542 prinaša več moči, saj je opremljen z Intel Core i5 procesorjem prav tako Broadwell arhitekture, ki deluje pri še hitrejšem taktu vse do 2.7GHz. Zmogljiv nano model je na voljo v enako majhnem ohišju, z vsemi funkcijami večjih, namiznih računalnikov in je opremljen s široko paleto možnosti povezovanja in dvo-kanalnim pomnilnikom.

Kot večina ostalih ZOTAC mini računalnikov, sta tudi nova modela serije M na voljo z različicami plus, ki ponujajo 4 GB DDR3 pomnilnika in 500GB diska za shranjevanje. Opremljena s petimi USB priključki, dvojnim gigabit LAN in 802.11ac Wi-Fi povezljivostjo v miniaturnem ohišju, lahko serija ZBOX MI522 in MI542 deluje kot osebni računalnik, pisarniški računalnik, domači kino in še veliko več.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

E-LABORAT d.o.o.

Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 52 92
E-laborat, svetovalno analitična družba, d.o.o. je vodilni slovenski center za raziskave poslovnega interneta. Vsako leto analizirajo poslovno učinkovitost več kot tisoč spletnih ... Več
Zlati partner

MIKROCOP d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 587 42 80
Mikrocop je vodilni ponudnik celovitih IT rešitev in storitev za digitalno poslovanje. S povečevanjem učinkovitosti in zagotavljanjem zakonske skladnosti podpira podjetja na ... Več

RSLukan, Matjaž Lukan s.p.

Pri malem kamnu 11, 1000 Ljubljana, Tel: 051 302 160
Delovanje sodobne družbe je pogojeno z brezhibnim delovanjem računalniških in informacijskih sistemov. Predstavljajte si svet brez tehnologije ali še huje, svet brez ustrezne IT ... Več

M-SISTEM d.o.o.

Pot na Drenikov vrh 12, 1000 Ljubljana, Tel: 041 693 934
Nov IT sistem, bodisi strojni ali programski, je lahko velika naložba. Da bi jo karseda najbolje izkoristili, je pomembno, da izberete pravega IT dobavitelja in ponudnika programskih ... Več