Računalništvo, telefonija
08.11.2017 12:02

Deli z drugimi:

Share

ZOTAC predstavlja revolucionarno grafično kartico GeForce GTX 1070 Ti Series

ZOTAC predstavlja revolucionarno grafično kartico GeForce GTX 1070 Ti Series
ZOTAC predstavlja revolucionarno grafično kartico GeForce GTX 1070 Ti Series

ZOTAC predstavlja revolucionarno grafično kartico ZOTAC GeForce GTX 1070 Ti Series z napredno igralno grafično procesno enoto, ki temelji na arhitekturi NVIDIA Pascal. AMP Extreme, AMP Edition in Mini so tri različice nove opreme, ki stremijo k odličnosti in vam zagotavljajo vrhunske igričarske izkušnje.

Grafična kartica GeForce GTX 1070 Ti AMP EXTREME se ponaša z zelo učinkovitim ventilatorjem EKO FAN in močnim hladilnim sistemom IceStorm, ki z bakrenimi toplotnimi cevmi in masivnim aluminijastim odvodnikom toplote skrbi za odlično hlajenje kartice. Svetlobni sistem SPECTRA omogoča, da trem neodvisnim območjem prilagajate svetlost, način in barvo. Grafično kartico ščiti ogljikov EXOARMOR s prednjo in zadnjo kovinsko ploščo sodobnega ter privlačnega videza.

Nevtralno obarvana grafična kartica GeForce GTX 1070 Ti AMP Edition je izredno zmogljiva in zelo tanka ter se ponaša z dvema ventilatorjema.

GeForce GTX 1070 Ti MINI je s svojimi 211 mm ena najmanjših grafičnih kartic tipa GeForce GTX 1070 Ti in se prilega sestavi večine računalnikov. Kartica je nevtralne barve in se ponaša z belimi lučkami LED, za hlajenje pa uporablja dva ventilatorja (90 mm in 100 mm), ki občutno izboljšata pretok zraka ter posledično znižujeta delovno temperaturo kartice. Tako se GeForce GTX 1070 Ti MINI lahko kosa s svojimi večjimi različicami.

Novost v seriji ZOTAC GeForce GTX 1070 Ti predstavlja gumb One Click OC, ki je na voljo pri najnovejši različici orodja Firestorm. Z enostavnim klikom preklopite med različnimi možnostmi delovanja grafične kartice.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

VideoExpert.eu – trgovina s profesionalno video opremo

Gunceljska cesta 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 01 512 22 11
Spletna trgovina VideoExpert.eu Spletna trgovina videoexpert.eu je vodilna slovenska trgovina s profesionalno video, cinema in broadcast opremo. Njihovo vodilo je nuditi najprimernejše ... Več
Srebrni partner

IPM Skupina, Holding d.o.o.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana,
Zlati partner

XLAB

Pot za brdom 100, 1000 Ljubljana, Tel: 01 244 77 50
XLAB je globalno IT podjetje, osredotočeno na področja oddaljenega namizja (ISL Online), avtomatizacije in upravljanja hibridne infrastrukture (XLAB Steampunk) ter umetne inteligence, napredne ... Več
Zlati partner

MOJA ZAPOSLITEV d.o.o., Optius.com

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 00
Optius.com - Karierni portal za nove čase Karierni portal Optius.com je zaposlitveni portal, namenjen tistim, ki iščejo zaposlitev in tistim, ki iščejo nov kader. ... Več