Računalništvo, telefonija
16.10.2020 13:00
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zvočniki KEF – revolucionarna zvočna absorbcija

Zvočnika KEF LS50 Wireless II in LS50 Meta sta narejena, da eliminirata 99 % nezaželenih zvokov.
Zvočnika KEF LS50 Wireless II in LS50 Meta sta narejena, da eliminirata 99 % nezaželenih zvokov.

Resnično revolucionarno orodje v KEF-ovi akustični orožarni – tehnologija absorbcije z metamateriali (TAM) – je visoko kompleksna struktura v obliki labirinta, ki eliminira nezaželene zvoke iz zadka gonilnika, rezultat pa je čistejša, bolj naravna zvočna kulisa. Zvočnika KEF LS50 Wireless II in LS50 Meta sta narejena, da eliminirata 99 % nezaželenih zvokov.

Tehnologija absorbcije z metamateriali

Metamateriali so posebej razvite strukture, ki izkoristijo obstoječe materiale na način, da nam ponudijo popolnoma nove lastnosti. Medtem ko TAM absorbira 99% nezaželenih zvokov iz zadka gonilnika, se lahko večina ostalih zvočnikov pohvali le s 60 % absorbcije.

KEF vedno premika tehnološke meje v svoji nameri, da ustvari kar najboljši zvok.

LS50 Meta – Prvi na svetu z metamaterialom

LS50 Meta je revolucionarna tehnologija z izboljšanimi zmogljivostmi. Je zvočnik, ki bo več kot odlična družba vašemu Hi-Fi sistemu. Revolucionarna tehnologija absorpcije metamaterialov odpravlja popačenja za čistejši, bolj naraven zvok, medtem ko 12. generacija Uni-Q ponuja tridimenzionalni, čudovit zvok kjerkoli v sobi.

LS50 Meta je izboljšava legendarnega LS50. Izboljšave vključujejo optimizacijo zmogljivosti gonilnika, najboljšo akustično zmogljivost in neverjeten zvok.

Zvočnik je tako oblikovan, da omili notranje vibracije, rezultat pozornosti na podrobnostih pa je zagotovo ena boljših, če ne najboljša zvočna izkušnja v tem razredu.

LS50 Wireless II – vrhunski brezžični Hi-Fi zvočnik

LS50 Wireless II je več kot zvočnik. To je vsestranski zvočniški sistem za tiste, ki se zadovoljijo le z najboljšim zvokom – in to brezžično. Uživali boste lahko v svoji najljubši glasbi iz kateregakoli vira, zahvaljujoč brezžični združljivosti z AirPlay 2, Chromecastom in drugimi. S Spotify Connect lahko glasbo pretakate neposredno iz izvorne aplikacije Spotify. Z aplikacijo KEF Connect lahko pretakate tudi iz aplikacij Tidal, Amazon Music, Qobuz in Deezer. To je zvočnik, ki bo tudi največje avdiofile pustil odprtih ust.

Če boste želeli, boste lahko zvočnik povezali tudi žično s priloženim kablom.

Glasbo boste lahko predvajali tudi na več zvočnikov hkrati in tako ustvarili izkušnjo povsem novih dimenzij v več prostorih stanovanja ali hiše. Tudi z vidika oblikovanja je to dizajnerski zvočnik, ki si ga lahko omislite v več različnih barvah.

Več najdete na TEJ POVEZAVI.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

GENIS d.o.o.

Likozarjeva 1a, 4000 Kranj, Tel: 04 251 93 00
Podjetje Genis je eden vodilni slovenskih proizvajalcev informacijskih rešitev za poenostavitev in digitalizacijo delovnih postopkov v srednjih in velikih podjetjih. Njegove ... Več
Zlati partner

Kaspersky

, ,
Kaspersky je globalno priznano podjetje, specializirano za raziskovanje, razvoj in ponudbo visoko zmogljivih varnostnih rešitev za informacijsko varnost in zaščito pred spletnimi ... Več
Zlati partner

ELKOTEX d.o.o.

Magistrova ulica 1, 1000 Ljubljana, Tel: 01 583 79 10
Elkotex, d. o. o., je grosistično podjetje za nadaljnjo prodajo podjetjem, fizičnim in spletnim trgovinam ter trgovskim verigam. So distributer IT opreme in uporabne elektronike, ... Več

Komponentko d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 5, 1000 Ljubljana, Tel: 030 755 005
Računalniške ponudbe je v Sloveniji ogromno. Dobre računalniške ponudbe pa zelo malo. Vsak, ki se odloča za nakup računalnika, grafične kartice ali katerekoli druge računalniške ... Več