Računalništvo, telefonija
24.10.2020 08:00

Deli z drugimi:

Share

ZWCAD™ 2021

.. Nudi popolno autocad® funkcionalnost, primerljivo uporabniško izkušnjo, 100 % kompatibilnost, zavidljivo število programskih dodatkov ..
ZWCAD™ 2021 nudi popolno autocad® funkcionalnost, primerljivo uporabniško izkušnjo ...
ZWCAD™ 2021 nudi popolno autocad® funkcionalnost, primerljivo uporabniško izkušnjo ...

Vse to nudi po kar nekajkrat nižji ceni. ZWCAD™ je, kot kaže, prerasel okvirje dopadljivega AutoCAD® klona in se je v svojih zadnjih različicah iz alternativne rešitve prelevil v prvo izbiro še tako resnega in zahtevnega CAD uporabnika.

Še pred nedavnim …

… je omenjeno CAD orodje sodilo v družino t. i. InteliCAD izdelkov, kar pomeni, da je ZWCAD™ uporabljal enako programsko jedro kot npr. GstarCAD, Bricscad, ProgeCAD in podobni.

Kar je ZWCAD™ že od samega začetka ločevalo od omenjenih proizvodov je dejstvo, da je izmed vseh tekmecev znal najbolje izkoristiti InteliCAD tehnologijo (programsko jedro) in tako uporabniku nudil delovno okolje, ki se je AutoCAD®-u v vseh pogledih (razen v ceni) najbolj približalo.

Omenjeno prednost pred konkurenti je ZWCAD™ z leti le še krepil, vse do točke, ko InteliCAD tehnologija enostavno ni več zmogla zadovoljevati vse bolj ambicioznih načrtov hitro razvijajoče se CAD programske opreme.

Danes …

… sloni ZWCAD™ na lastnem, zanesljivem in nadvse robustnem programskem jedru. Na trg je pravkar prispela različica ZWCAD™ 2021, ki z aplikacijo AutoCAD® ni le izenačena po letnici, pač pa vzornika v prenekateri disciplini celo prekaša.

Je sistemsko manj zahtevna aplikacija, zaradi česar jo je mogoče uspešno uporabljati tudi na procesorsko manj zmogljivih osebnih računalnikih, vključuje številna pametna orodja, ki jih bomo pri AutoCAD®-u iskali zaman (SMART MOUSE, SMART SELECT, SMART VOICE …) in še vedno nudi permanentne programske licence (tako samostojne kot tudi mrežne). Slednje so prosto prenosljive, z možnostjo koriščenje vseh znanih oblik programskih zaščit.

Zaradi prenovljenega jedra in nadgrajenega grafičnega pogona …

  • … ZWCAD™ v svoji zadnji različici nudi dolgo pričakovano prosojnost, ki jo je mogoče določiti tako 2D kot tudi 3D CAD objektom.
  • … je mogoče odpirati resnično velike DWG dokumente nadvse hitro in brez neprijetnosti.
  • … nova različica nudi številne izboljšave in novosti, med katerimi gre posebej izpostaviti poenoten vmesnik za delo z eksternimi referencami (XREF), uporabo formul v tabelah, možnost ločenih nastavitev plasti pri različnih VIEWPORT-ih in podobno …
  • … ZWCAD™ nudi povsem primerljivo uporabniško izkušnjo, kot smo je sicer vajeni pri CAD programski opremi AutoCAD®, le da so pri ZWCAD™ licence permanentne ter tako ob nakupu preidejo v trajno last uporabnika.

Pogrešate permanentne licence? Vas ukinjanje mrežnih licenc moti? Obupujete nad stroški najema CAD licenc? Nimate ustrezne uporabniške podpore?

Zaradi 100 % kompatibilnosti ZWCAD™ programskega orodja z aplikacijo AutoCAD®, ugodnejše nabavne cene in plačilnih pogojev, ohranitve prijaznejše politike licenciranja in čedalje bolj restriktivne politike licenciranja pri AutoCAD®-u, pa tudi zaradi težjih gospodarskih razmer in z njimi povezanih nevšečnosti, se za CAD programsko rešitev ZWCAD™ odloča čedalje več AutoCAD® uporabnikov.

Trend je logičen, saj sta programski okolji pri obeh vodilnih CAD aplikacijah praktično identični, zato je vsakršno dodatno usposabljanje pri prehodu na CAD okolje ZWCAD™ nepotrebno.

Ni torej težko razumeti rasti priljubljenosti CAD aplikacije ZWCAD™, katere testno različico je mogoče brezplačno sneti s spletnega portala www.zwcad.si, slovenskega ponudnika – podjetja CAX, d. o. o.

Testna različica bo polno funkcionalnost omogočala 30 dni, po izteku pa bo delovanje določenim funkcijam onemogočeno.

AKCIJA OB IZIDU NOVE RAZLIČICE CAD PROGRAMSKE OPREME ZWCAD 2021

Čeprav so se cene omenjene CAD programske opreme po petih letih zvišale, bo profesionalno CAD programsko opremo ZWCAD 2021 za omejen čas mogoče naročiti s kar 20 % popustom.

Za podrobnosti se obrnite na slovenskega zastopnika, ZWCAD SLOVENIA. (P.R.)


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

RSLukan, Matjaž Lukan s.p.

Pri malem kamnu 11, 1000 Ljubljana, Tel: 051 302 160
Delovanje sodobne družbe je pogojeno z brezhibnim delovanjem računalniških in informacijskih sistemov. Predstavljajte si svet brez tehnologije ali še huje, svet brez ustrezne IT ... Več

ARCHUS.SI d.o.o.

Cankarjeva ulica 9c, 6000 Koper/capodistria, Tel: 070 890 096
O podjetju Archus.si  ARCHUS.SI d.o.o. je podjetje iz Kopra. Kot prvi v Sloveniji so leta 2008 oz. 2009 začeli ponujati nekaj aktualnih in zanimivih produktov nove tehnologije, kot ... Več
Zlati partner

INFO-KOD d.o.o.

Cesta v Gorice 34a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 24 99
Skupina INFO-KOD že dvajset let ponuja rešitve na področju avtomatske identifikacije, ki je podlaga za računalniško izmenjavo podatkov. INFO-KOD d.o.o. je eden izmed glavnih distributerjev ... Več
Zlati partner

STRIM PLUS d.o.o.

Cesta dveh cesarjev 393, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 52 00
Strim plus d.o.o. sestavlja dinamična ekipa, ki se ukvarja s tremi segmenti poslovanja v prehodu od papirnate sedanjosti v digitalno prihodnost. Foto: Freepik Pametni zasloni Potrebujete ... Več