Fotoaparati in kamere
28.08.2015 18:56

Deli z drugimi:

Share

Sodobna klasika za reportaže – novi Canon EF 35mm f/1.4L II USM

Canon EF 35mm f/1.4L II USM
Canon EF 35mm f/1.4L II USM

Canon je predstavil EF 35mm f/1.4L II USM, novi širokokotni objektiv serije L, oblikovan za profesionalne fotografe, ki želijo zajeti svoj svet z naravno perspektivo. Naslednik legendarnega objektiva EF 35mm f/1.4L USM je prvi objektiv na svetu, ki ga odlikuje Canonova novo razvita optika Blue Spectrum Refractive (optika BR). Ta zagotavlja senzacionalno kakovost fotografij različnih prizorov – od novic in športnih prizorov do porok.

EF 35mm f/1.4L II USM je bil izdelan, upoštevajoč povratne informacije Canonove skupnosti profesionalnih fotografov. Odlikujejo ga številne napredne optične tehnologije, ki prinašajo izjemno kakovost fotografij, ki jo profesionalni fotografi pričakujejo od Canonovih objektivov serije L. To je prvi objektiv, ki vključuje optiko BR, novo, inovativno tehnologijo objektivov, ki jo je razvil Canon. Odlikuje jo organski optični material, ki je bil zasnovan na molekularni ravni za občutno zmanjšanje kromatične aberacije in doseganje bolj ostrih fotografij, in sicer prek zmožnosti lomljenja modre svetlobe. Optika BR je integrirana v sestavljen element objektiva. Skupaj s Canonovimi visokozmogljivimi premazi za leče, vključno s protiodbojnim premazom Subwavelength Structure Coating, prinaša EF 35mm f/1.4L II USM rezultate z izboljšanim kontrastom ter minimalnim bleščanjem in podvajanjem slike.

Z uporabo široke 35 mm fiksne goriščnice je EF 35mm f/1.4L II USM popoln za zajem slik z dokumentarnim pridihom in predstavlja najboljšo izbiro za fotoreporterje ter športne in poročne fotografe. Fotografi lahko s širokokotnim pogledom fotografirajo subjekte v njihovem življenjskem prostoru, v kontekstu njihovega okolja, brez popačenj. Za ustvarjanje posnetkov s čudovito zamegljenim ozadjem in izstopajočimi portreti poskrbi hitra zaslonka f/1.4 z devetimi lopaticami, ki omogoča nadzor globinske ostrine, poleg tega pa lahko fotografi nadaljujejo s fotografiranjem, tudi ko je svetlobe vse manj.

Za hiter odziv na prizore, ki se odvijajo pred vašimi očmi, odlikuje objektiv EF 35mm f/1.4L II USM obročast ultrazvočni pogon, ki zagotavlja ekstremno hitro in skoraj neslišno samodejno ostrenje. Obroč za popolnoma ročno ostrenje vam omogoča izvajanje drobnih prilagoditev v realnem času, bodisi fotografirate bodisi snemate filme.

EF 35mm f/1.4L II USM, zasnovan za zahtevna fotografska okolja in dolgotrajno uporabo, se ponaša z vrhunskim oblikovanjem in izdelavo, ki sta zapisana v genih Canonovih objektivov vodilne serije L. Napredna zaščita pred vremenskimi vplivi in fluoridni premazi ščitijo objektiv pred neugodnimi vremenskimi razmerami, robustno ohišje pa zagotavlja trpežnost.

EF 35mm f/1.4L II USM – ključne prednosti:

  • Širokokoten pogled z naravno perspektivo
  • Izjemna zmogljivost pri šibki svetlobi ter nadzor globinske ostrine
  • Postavlja nove standarde glede kakovosti fotografij
  • Hitro in diskretno ostrenje
  • Nadaljujte s fotografiranjem tudi v težkih razmerah

Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Canon fotoaparati

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

ANNI d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 580 08 00
Podjetje Anni, d. o. o., je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že praktično od samega začetka. Brez pretirane hvale lahko rečemo, da svoje delo opravljajo dobro, saj ... Več

CICERO, BEGUNJE, d.o.o.

Stegne 21c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 507 42 92, 041 662 178

Računalniške storitve mITch, Mitja Mihelič s.p.

Čolnarska ulica 3, 1310 Ribnica, Tel: 05 125 8575, 051 258 575
Ali vaše podjetje potrebuje oddelek za IT? Nekoč dostopne le za velike korporacije, danes so IT funkcije na voljo podjetjem vseh velikosti po zaslugi računalništva v oblaku in ... Več

RDEČA ORANŽA d.o.o.

Titova cesta 2a, 2000 Maribor, Tel: 051 691 862
Razmišljajte kot vaši kupci Kako prepričati vaše potencialne kupce? Ste poskusili različne marketinške strategije, ki niso obrodile želenih rezultatov? S temi izzivi se zadnjih ... Več