Trdi diski
12.05.2009 15:50

Deli z drugimi:

Share

Pogon SSD velikosti kreditne kartice

Uporabna napravica, mar ne?
Uporabna napravica, mar ne?

V kolikor za prenos podatkov potrebujete zanesljiv, prostoren in kompakten zunanji pomnilniški medij, potem vam bo skoraj zagotovo pisan na kožo novi izdelek podjetja Clickfree. Izjemno kompaktni zunanji pogon Traveler je komajda večji od klasične kreditne kartice in za shranjevanje podatkov ponuja od šestnajst do štiriinšestdeset gigabajtov prostora.

Za priklop novinca na računalniški sistem ne potrebujemo nadležnih zunanjih napajalnih virov, saj zadostuje le vmesnik USB. Pogon SSD velikosti kreditne kartice poleg kompaktnih dimenzij in nizke teže odlikujejo še nizko segrevanje, odpornost na tresljaje in temperaturne spremembe ter varčnost z električno energijo. Za nakup novica s štiriinšestdeset gigabajti prostora bo trgovcem onkraj luže potrebno odšteti dvesto štirideset ameriških dolarjev.

Inženerji podjetja Clickfree so sočasno z zunanjim pomnilniškim medijem pripravili še napravico DVD Transformer vrednosti štirideset ameriških dolarjev, ki se na računalniški sistem priklopi kot običajni pomnilniški ključek USB in skrbi za samodejno varnostno kopiranje izbranih podatkov na cede ali devede.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
SSD diski zunanji trdi diski

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

EPSON

, ,

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667

S-GRAF d.o.o.

Jarška cesta 7, 1230 Domžale, Tel: 01 721 91 70
O podjetju S-GRAF d.o.o. S-GRAF d.o.o. je eno izmed vodilnih podjetij na trgu tiskarskih storitev. Naročnikom nudijo kakovostne rešitve in nenehen razvoj na področju tiskanja. ... Več
Zlati partner

TIFT d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 10 20
Poslovni sistemi se že nekaj časa soočajo s procesom postopne digitalizacije naprav za pripravo, oblikovanje in izdelavo različnih dokumentov. Digitalni Hibridni Upravljalci Dokumentov ... Več