Namizni računalniki
05.01.2014 11:50
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Izjemen Acerjev računalnik vse-v-enem s sistemom Android!

Osebni računalnik Acer TA272 HUL nas zagotovo ne bo pustil hladne, saj je na njem prednameščen vsestransko uporaben Googlov oblačni operacijski sistem Android 4.2 Jelly Bean. Na novincu so pričakovano nameščeni večinoma programi, ki temeljijo na osnovi računalništva v oblaku.
Acerjev osebni računalnik vse-v-enem TA272 HULje primeren tako za opravljanje enostavnejših opravil kot predvajanje večpredstavnostnih vsebin.
Acerjev osebni računalnik vse-v-enem TA272 HULje primeren tako za opravljanje enostavnejših opravil kot predvajanje večpredstavnostnih vsebin.

Podjetje Acer je prijetno presenetilo z najavo novega osebnega računalnika vse-v-enem s tržno oznako TA272 HUL, saj je na njem prednameščen Googlov operacijski sistem Android 4.2 Jelly Bean. Novost bo kot nalašč za opravljanje enostavnejših opravil, igranje mobilnih iger in predvajanje večpredstavnostnih vsebin, saj je opremljena s kakovostnim 27-palčnim (68,6-centimetrskim) na dotik občutljivim zaslonom ločljivosti 2.560 x 1.440 slikovnih točk. Da novincu ne bi prehitro pošle moči skrbi še 4-jedrni procesor Nvidia Tegra.

Preostala strojna oprema zanimivega osebnega računalnika vse-v-enem Acer TA272 HUL obsega še pogon Solid State s 16 gigabajti prostora in spletno kamero ločljivosti dveh milijonov točk. Za povezovanje z zunanjimi napravami so na voljo vmesnik USB 3.0, HDMI in DisplayPort. Na novincu so pričakovano nameščeni programi, ki temeljijo na osnovi računalništva v oblaku, zato ti s strani uporabnika ne zahtevajo nameščanja ali vzdrževanja. Za varno in zanesljivo shranjevanje podatkov je poskrbljeno z oblačnim prostorom Google Drive, saj vsak kupec novosti za dve leti brezplačno prejme 100 gigabajtov prostora.

Maloprodajna cena osebnega računalnika vse-v-enem Acer TA272 HUL je presenetljivo nizka, saj bo zanj onkraj luže potrebno odšteti le preračunanih 810 evrov oziroma le preračunanih 75 evrov več kot za Acerjev enakovredni 27-palčni zaslon. Novost naj bi v Evropo prispela še pred pomladjo.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Acer računalniki

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Pilon AEC

Dunajska cesta 144, 1113 Bežigrad, , Tel: 0590 3 0590
Informacijsko modeliranje gradenj (BIM) je veliko več kot le tehnologija – to je zapleten postopek načrtovanja in gradnje, ki arhitektom pomaga pri ustvarjanju inovativnih stavb ... Več

Koenergija d.o.o.

Ilichova 21, 2000 Maribor, Tel: 040 730 010
Večina se zaveda, da je vključitev neke oblike industrijske avtomatizacije v njihov proizvodni obrat ali podjetje koristna. Lahko zmanjša proizvodne stroške, poveča učinkovitost, ... Več
Bronasti partner

E-MISIJA d.o.o.

Ljubljanska cesta 21d, 1241 Kamnik, Tel: 01 830 35 32
V E-MISIJI d.o.o. so v tridesetih letih svojega obstoja dokazali, da sodijo v sam vrh slovenske računalniške scene. Ne samo, da za njimi stoji več kot 20.000 zadovoljnih strank, ... Več
Zlati partner

CREAPLUS d.o.o.

Letališka cesta 33F, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 42 70
CREAPLUS d.o.o. je družba za zastopstva, mednarodno distribucijo in sistemsko integracijo sodobnih rešitev s področja računalniške varnosti in kriptografije ter za načrtovanje, ... Več