Prenosni računalniki
27.05.2013 09:56

Deli z drugimi:

Share

Gigabyte BRIX: Miniaturni osebni računalnik po meri uporabnika

Osebni računalnik družine BRIX podjetja Gigabyte je pisan na kožo uporabnikom, ki želijo imeti kompakten sistem prilagojen njihovim zahtevam in potrebam. Ker je novost združljiva z vmesnikom VESA, jo lahko pritrdimo celo na zadnjo stranico zaslona.
Osebni računalnik Gigabyte BRIX lahko povsem prilagodimo našim potrebam in željam!
Osebni računalnik Gigabyte BRIX lahko povsem prilagodimo našim potrebam in željam!

Podjetje Gigabyte bo kmalu ponudilo v prodajo tržno izjemno zanimiv osebni računalnik družine BRIX, ki bo navdušil predvsem tiste, ki želijo imeti kompakten oseben računalnik prilagojen njihovim zahtevam in potrebam. Računalniški gigant namreč kupcem ponuja možnost, da sami izberejo procesor (Intel Core i3, i5 ali i7), kapaciteto pogona Solid State in operacijski sistem. Novinec za nameček zavzame zelo malo prostora, saj meri zgolj 30 x 108 x 114 milimetrov.

Osebni računalnik Gigabyte BRIX je kljub kompaktnosti opremljen z bogato paleto priključkov, kot so USB 3.0, HDMI in Mini DisplayPort. Na voljo je še brezžična povezava Wi-Fi in ker je novost združljiva z vmesnikom VESA, jo lahko pritrdimo celo na zadnjo stranico zaslona. Zaradi zmogljivega hladilnega sistema je kompaktni osebni računalnik Gigabyte BRIX pri delovanju tako rekoč neslišen.

Podjetje Gigabyte bo osebni računalnik Brix najprej ponudilo v prodajo v ZDA, kasneje pa bo naprodaj še na stari celini. Njegova maloprodajna cena bo pričakovano nekoliko višja v primerjavi z »običajnimi« osebnimi računalniki, največjo »vlogo« pri tem pa bo seveda odigrala izbrana oziroma želena strojna oprema.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901
Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847

Tiskarna Igma-Graf, Martin Škofljanec s.p.

Brege 60, 8273 Leskovec pri Krškem, Tel: 040 744 158
Kako vam lahko reklamna majica pomaga pri promociji vašega podjetja Promocije podjetja se je potrebno lotiti na pravi način, saj potencialna stranka ne sme imeti občutka vsiljivosti ... Več
Zlati partner

BONAJO d.o.o.

Industrijska cesta 9, 1290 Grosuplje, Tel: 040 514 750
Podjetje BONAJO d.o.o. uspešno posluje že od samega začetka. S skrbno izbrano veleprodajno mrežo partnerjev skrbijo za trženje in distribucijo televizorjev, mobilnih telefonov, ... Več