Prenosni računalniki
07.03.2010 12:54

Deli z drugimi:

Share

Toshiba nadaljuje kampanjo z naslovom ‘Karkoli se zgodi’

Nova strategija predvideva digitalno kampanjo in uporabo družbenih medijev
Toshiba - No Matter What Guarantee.
Toshiba - No Matter What Guarantee.

Podjetje Toshiba, eno od vodilnih proizvajalcev računalniške tehnike, nadaljuje s prvo regionalno kampanjo v podporo unikatnemu paketu zaupanja, ki so ga poimenovali garancija ‘Karkoli se zgodi‘.

Da bi zagotovili boljše razumevanje kampanje na območju JV Evrope, bodo pri Toshibi znotraj te regije poskrbeli za številne aktivnosti. Med njimi so nov blog podjetja , s spletnimi video posnetki in prispevki blogerjev, aktivnosti na facebooku in raznoliki prodajni programi.

Nova garancija kupcem Toshibinih prenosnikov

omogoča dodatno stopnjo zadovoljstva, zaščite in svobode, saj vključuje štiri osnovne prednosti. Te so:

Garancija v primeru nezadovoljstva – če stranka ni zadovoljna z nakupom, lahko prenosnik v roku dveh tednov od dneva nakupa vrne. Karkoli se zgodi.

Garancija v primeru nenamernih poškodb – v Toshibi bodo prenosni računalnik popravili ali zamenjali, če je bil ta poškodovan v roku enega leta od dneva nakupa. Karkoli se zgodi.

Garancija v primeru kraje – če kupcu prenosni računalnik v roku enega leta po nakupu ukradejo, ga v Toshibi nadomestijo z enakim ali podobnim modelom. Karkoli se zgodi.

Garancija v primeru brezposlenosti – če nov imetnik Toshibinega prenosnika nepričakovano izgubi službo, mu v Toshibi povrnejo denar, poleg tega pa lahko kupec svoj prenosnik obdrži. Karkoli se zgodi.

Garancija ‘Karkoli se zgodi’ je brezplačna za vsakega novega kupca Toshiba prenosnikov. Kupec je upravičen do te garancije, če se strinja s pravili in pogoji garancije ter v sedmih dneh od nakupa prenosnika prijavi svoj prenosnik za pridobitev standardne garancije in za pridobitev garancije ‘Karkoli se zgodi’ na www.imamgarancijo.si.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Toshiba prenosni računalniki

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

AUDIO BM d.o.o.

Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 059 044 055
Kot eden najpomembnejših čutov nam sposobnost sluha omogoča povezovanje in socializiranje s preostalim svetom. Najpomembneje pa je, da nas sluh poveže z ljudmi in omogoča komunikacijo ... Več

noviSplet, ATRIBUT d.o.o.

Verovškova ulica 55, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 32 61
Agencija za spletne storitve noviSplet Spletna agencija noviSplet deluje od leta 2004. Izdelala je že več kot 1000 spletnih mest. Na področju izdelave spletnih strani spada med ... Več
Zlati partner

LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM

Pot za Brdom 100 (Tehnološki Park - G), 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 71 80
Lenovo stremi k izdelavi vrhunskih računalnikov in internetnih naprav z vgrajenimi najnovejšimi tehnologijami, z edinstvenim dezajnom. Vse to za za brezkompromisno doživetje uporabnikov! Ena ... Več

MAT3, MATEJ BOŽIČ s.p.

Vipavska cesta 2c, 5270 Ajdovščina, Tel: 031 200 701
MAT3 Podjetje MAT3 Matej Božič s.p. je bilo ustanovljeno v letu 2013. Njihov cilj? Postati uspešno podjetje na področju servisa računalnikov, fotografiranja in izdelave spletnih ... Več