Nas in strežniki
01.09.2011 11:47

Deli z drugimi:

Share

QNAP Firmware v3.5

Qnap, ki je sinonim za omrežno shranjevanje podatkov, je izdal novo različico operacijskega sistema za svoje strežnike.
Najbolj dobrodošli funkcionalnosti v novi različici v3.5 sta iSCSI LUN Snapshot in njegovo arhiviranje, ter vgrajen brezplačni antivirusni sistem.
Najbolj dobrodošli funkcionalnosti v novi različici v3.5 sta iSCSI LUN Snapshot in njegovo arhiviranje, ter vgrajen brezplačni antivirusni sistem.

Ker se število kupcev Qnap strežnikov v svetovnem merilu vseskozi povečuje, dobivajo Qnapovi inženirji številne odzive strank in skušajo v čimvečjem merilu upoštevati njihove želje in potrebe. Tako so v novi verziji v3.5 integrirane mnoge uporabne novosti; podpora za nov Applov operacijski sistem X Lion in izboljšan sistem Time Machine arhiviranja, podpora Open LDAP avtentikacije, Syslog strežnik za zbiranje dogodkov iz tudi drugih omrežnih naprav, podpora za združevanje omrežnih servisov (Service Binding), podpora za sporočanje o dogodkih preko Windows Live Messenger, možnost enkripcije zunanjih diskov z algoritmi AES-128, AES-192, AES-256, vgrajen TFTP strežnik za enostavne prenose datotek znotraj istega mrežnega okolja, izboljšan sistem arhiviranja na notranja diskovna polja ali zunanje diske, podpora za dodatne IP kamere za uporabnike, ki uporabljajo videonadzorni sistem.

Najbolj dobrodošli pa sta dve funkcionalnosti in sicer iSCSI LUN Snapshot in njegovo arhiviranje, ter vgrajen brezplačni antivirusni sistem, ki se samodejno ali ročno osvežuje, in vas v primeru okužbe obvesti po e-pošti.

Qnapovi podatkovni strežniki so zelo priljubljeni tudi med slovenskimi uporabniki, ki si želijo preprost, zanesljiv in napreden sistem za varno shranjevanje svojih podatkov. Več iz bogate ponudbe različnih modelov Qnap strežnikov si lahko pogledate pri slovenskem zastopstvu OMO7, www.omo7.com ali na tovarniški strani www.qnap.com.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Huawei

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 080 9808

LabelProfi d.o.o. – digitalna produkcija etiket in fleksibilne embalaže

Ozare 18a, 2380 Slovenj Gradec, Tel: 080 10 12
Podjetje LabelProfi d.o.o. je svojo poslovno pot začelo leta 1994 kot majhen studio za grafično oblikovanje in pripravo za tisk. V podjetju od same ustanovitve stremijo k uporabi ... Več

S-GRAF d.o.o.

Jarška cesta 7, 1230 Domžale, Tel: 01 721 91 70
O podjetju S-GRAF d.o.o. S-GRAF d.o.o. je eno izmed vodilnih podjetij na trgu tiskarskih storitev. Naročnikom nudijo kakovostne rešitve in nenehen razvoj na področju tiskanja. ... Več
Zlati partner

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
Skoraj vsak mora vsebino, namen in vrednost svojega dela sporočiti strankam, obiskovalcem ali sodelavcem. Multimedijska oprema z integriranimi avdio in video funkcijami pomaga širiti ... Več