Tablični računalniki
27.12.2012 08:58

Deli z drugimi:

Share

Acer Iconia B1: Nesramno poceni tablica

Podjetje Acer bo na začetku leta 2013 ponudil v prodajo cenovno nadvse zanimivi tablični računalnik Iconia B1. Novinec bo opremljen s 7-palčnim zaslonom ter bo kot nalašč za prebiranje elektronskih knjig, pregledovanje elektronske pošte in deskanje po svetovnem spletu.
Cenovno ugodna tablica Acer Iconia B1 bo kot nalašč za prebiranje elektronskih knjig, pregledovanje elektronske pošte in deskanje po svetovnem spletu.
Cenovno ugodna tablica Acer Iconia B1 bo kot nalašč za prebiranje elektronskih knjig, pregledovanje elektronske pošte in deskanje po svetovnem spletu.

Na začetku leta 2013 bo podjetje Acer ponudilo v prodajo cenovno nadvse zanimivi tablični računalnik Iconia B1, saj bo zanj onkraj luže potrebno odšteti zgolj preračunanih 76 evrov. Tablica bo kot nalašč za prebiranje elektronskih knjig, pregledovanje elektronske pošte in deskanje po svetovnem spletu, saj bo opremljena z zaslonom s 7-palčno (17,8-centimetrsko) diagonalo in ločljivostjo 1.024 x 600 slikovnih točk.

Strojna oprema tabličnega računalnika Acer Iconia B1 bo dovolj zmogljiva za vsakodnevna opravila in zabavo, saj bo za preračunavanje podatkov skrbel 2-jedrni procesor frekvence 1,2-gigaherca. Vgrajena baterija naj bi mu zagotavljala do največ 8 ur avtonomije. Na tabličnem računalniku Acer Iconia B1 bo pričakovano nameščen mobilni operacijski sistem Android.

Trenutno še ni znano, ali bo cenovno nadvse zanimiva tablica Acer Iconia B1 naprodaj le v državah v razvoju ali bo na voljo tudi na evropskem trgu, pri čemer bodo morali kupci zanjo odšteti vsaj evrskega stotaka. Maloprodajna cena novosti bo torej povsem primerljiva s cenejšo različico Googlovega tabličnega računalnika Nexus 7 (http://goo.gl/WJxNZ).


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

CARPEDIEM d.o.o.

Soška cesta 17, 5250 Solkan, Tel: 05 330 00 50
Če ni na spletu, ne obstaja. To je vodilo potrošnikov, ko iščejo in se odločajo za nakup določenega izdelka ali storitev. Identiteta podjetja je neposredno povezana s spletno ... Več

PRIMO TELEFONIJA d.o.o.

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 07 490 14 50
Zlati partner

GENIS d.o.o.

Likozarjeva 1a, 4000 Kranj, Tel: 04 251 93 00
Podjetje Genis je eden vodilni slovenskih proizvajalcev informacijskih rešitev za poenostavitev in digitalizacijo delovnih postopkov v srednjih in velikih podjetjih. Njegove ... Več
Diamantni partner

ZAVOD DIGITALNO INOVACIJSKO STIČIŠČE (DIH SLOVENIJE)

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
DIH Slovenije omogoča digitalno transformacijo po principu vse-na-enem-mestu, v Sloveniji in širše. Osvešča in zagotavlja storitve za rast digitalnih kompetenc, izmenjavo digitalnih ... Več