Tablični računalniki
06.07.2013 07:27

Deli z drugimi:

Share

Skype za iOS z neomejenimi video sporočili za nedosegljive kontakte!

Uporabnikom Applovih mobilnih naprav iPhone, iPod Touch in iPad je Skype ponudil neomejeno število kratkih video sporočil za vse njihove nedosegljive kontakte. Za koriščene nove možnosti je na mobilno napravo iOS potrebno namestiti najnovejšo različico programa, ki je dosegljiv na portalu iTunes.
Uporabniki Applovih naprav iPhone, iPod Touch in iPad so bogatejši za možnost neomejenega števila kratkih video sporočil.
Uporabniki Applovih naprav iPhone, iPod Touch in iPad so bogatejši za možnost neomejenega števila kratkih video sporočil.

Podjetje Skype je v drugi polovici junija uporabnikom njegovih storitev ponudilo na razpolago možnost pošiljanja kratkih video sporočil kontaktom, ki niso dosegljivi (http://goo.gl/fu6Po). Medtem ko imajo uporabniki namiznih in prenosnih računalnikov Windows in Mac OS X ter pametnih mobilnih telefonih in tabličnih računalnikov Android mesečno vključenih le 20 tovrstnih sporočil, to ne drži več za uporabnike Applovih mobilnih naprav. Microsoft je namreč uporabnikom mobilnih naprav podjetja iz Cupertina zagotovil neomejeno število kratkih video sporočil za vse njihove kontakte, ki niso dosegljivi.

Uporabniki pametnih mobilnih telefonov in tabličnih računalnikov Apple lahko posamičnemu uporabniku, tako kot preostali, pošljejo do tri minute dolgo video sporočilo. Nova možnost se na mobilnih napravah podjetja iz Cupertina vključi najprej s pritiskom na gumb »Video Message« in nato še na belo piko. Ko se bo nedosegljivi uporabnik ponovno prijavil v Skype, mu bo vaše video sporočilo prikazano v obliki »kamkordeja«, s klikom nanj pa se bo sporočilo predvajalo znotraj aktivnega okna.

Prenovljena mobilna aplikacija Skype za Applove mobilne naprave iPhone, iPod Touch in iPad je dosegljiva na spletnem portalu iTunes, in sicer s klikom na spletno povezavo http://goo.gl/sF9lN oziroma s skeniranjem priročne QR kode. V primeru težav pa seveda lahko vedno računate na Forum Računalniških novic (http://goo.gl/bBIpG).


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Apple tablični računalniki

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 589 81 26
Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji, je globalno tehnološko podjetje za plačilne rešitve. Družba je del mreže Mastercard, ki obsega več kot 210 držav in ozemelj po ... Več

MIKRONIS IT, Boštjan Rudl s.p.

Jezdarska ulica 3, 2000 Maribor, Tel: 02 429 27 82
Kot lastnik podjetja, še posebej manjšega, imate številne odgovornosti in vloge. Ne ostane vam veliko časa za obvladovanje tehnoloških delovnih okolij, kjer se zahteva specializirano ... Več

DATA COM. d.o.o.

Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana, Tel: 041 757 560
Komunikacija je moč. Je temeljni steber vseh področij življenja. V poslovni niši je vizualna komunikacija ključ za uspeh tržnih in oglaševalnih strategij. Človekova zmožnost ... Več

OBLIKOVANJE.COM

Slovenska ulica 25, 9000 Murska Sobota, Tel: 02 522 14 21
Podjetje Oblikovanje.com je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že od samega začetka. Z več kot 20 leti izkušenj ter s strategijo kakovostnega poslovanja in storitev ... Več