Tablični računalniki
24.02.2021 14:15

Deli z drugimi:

Share

Samsung Galaxy Tab S7 in Tab S7+ sedaj tudi v mističnem odtenku modre

Samsung Galaxy Tab S7 in Tab S7+ sedaj tudi odeta v mistični odtenek modre barve
Samsung Galaxy Tab S7 in Tab S7+ sedaj tudi odeta v mistični odtenek modre barve

Samsung Electronics je predstavil nov odtenek Galaxy Tab S7 in Tab S7+ tabličnih računalnikov, s katerim krepi Samsung nabor premium naprav za izražanje na najbolj kreativen način. Vključujoč najnovejšo različico One UI 3 uporabniškega vmesnika in 120 Hz frekvenco osveževanja za neverjetno produktivnost, Galaxy Tab S7 in S7+ prinašata številne prednosti.


Samsung Galaxy Tab S7 in Tab S7+ v mističnem odtenku modre barve sta odgovor na potrebe uporabnikov. V kombinaciji z najboljšimi lastnostmi tabličnih računalnikov, Galaxy Tab S7 in Tab S7+ prinašata še kreativnost in produktivnost brez primere,” je dejal Bernard Purkart, vodja oddelka za mobilno telefonijo pri Samsung Slovenija. Dodal je: “Mistični odtenek modre barve potrjuje našo zavezo k zagotavljanju naprav visoke kakovosti, ki ne le, da prinašajo edinstveno izkušnjo, ampak tudi predstavljajo vašo individualnost.”

Produktivnost, ki izboljša uporabnikovo življenje

Samsung je One UI 3 posodobitev napovedal že na Galaxy Unpacked 2021 dogodku. Uporabniki lahko sedaj s svojimi tabličnimi računalniki naredijo še več in izboljšajo izkušnje povezljivosti z nedavno predstavljenimi Galaxy S21 pametnimi telefoni in Galaxy Buds Pro slušalkami.

Nov način, kako izraziti kreativnost

Z Galaxy Tab S7 in Tab S7+ lahko svojo kreativnost izrazite na povsem enostaven način. Danes, bolj kot kadarkoli prej, potrebujemo čas za sprostitev in za tisto, kar nas v življenju veseli. Tako Galaxy Tab S7 kot tudi Galaxy Tab S7+ prinašata 120 Hz frekvenco osveževanja. Galaxy Tab S7 se ponaša s 27,9-centimetrskim LTPS TFT zaslonom, medtem ko Galaxy Tab S7+ odlikuje 30,5-centimetrski Super AMOLED zaslon. Z pametnima računalnikoma se lahko tako popolnoma potopite v svoj svet, ne glede na to, ali igrate igre ali gledate vaše najljubše videoposnetke.


Zmogljiv ekosistem

Galaxy Tab S7 in S7+ tablični računalniki so sedaj na voljo v štirih barvnih odtenkih in prinašajo enostavno povezovanje z drugimi Samsung napravami. Na primer, funkcija samodejno preklapljanje vam omogoča, da z Galaxy Buds Pro še bolj uživate v vaših najljubših vsebinah. Če prejmete klic, pa se bo povezava enostavno preklopila iz Galaxy Tab S7 na pametni telefon, ravno tako je zelo enostavno zaznati, če se je naprava zamenjala. Z Galaxy ekosistemom je enostavno odkleniti nove, povezane izkušnje, saj so Samsung naprave zasnovane tako, da se enostavno povežejo, kar zagotavlja večjo ustvarjalnost in boljšo produktivnost.

Dostopnost

Galaxy Tab S7 (Wi-Fi) je v Sloveniji na voljo po priporočeni maloprodajni ceni 719 evrov in Tab S7+ (Wi-Fi) po priporočeni maloprodajni ceni 929 evrov.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Samsung tablični računalniki


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

8000plus d.o.o.

Kajuhova ulica 64, 2310 Slovenska Bistrica, Tel: 064 248 123 (podpora), 031 782 321 (nakup)
8000plus: 1, 2, 3 – vse digitalne rešitve na enem mestu Od spletnega gostovanja, oblačnih rešitev in programiranja do urejanja dokumentacije za razpise, kibernetske varnosti, ... Več
Diamantni partner

ZAVOD DIGITALNO INOVACIJSKO STIČIŠČE (DIH SLOVENIJE)

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
DIH Slovenije omogoča digitalno transformacijo po principu vse-na-enem-mestu, v Sloveniji in širše. Osvešča in zagotavlja storitve za rast digitalnih kompetenc, izmenjavo digitalnih ... Več

noviSplet, ATRIBUT d.o.o.

Verovškova ulica 55, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 32 61
Agencija za spletne storitve noviSplet Spletna agencija noviSplet deluje od leta 2004. Izdelala je že več kot 1000 spletnih mest. Na področju izdelave spletnih strani spada med ... Več
Zlati partner

DATALAB SI d.o.o.

Hajdrihova 28c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 252 89 00
Datalab tehnologije Podjetje Datalab Tehnologije d.d. se ukvarja z razvojem poslovne programske opreme za vodenje podjetij. S poslovnim informacijskim sistemom PANTHEON povečate učinkovitost ... Več