Televizorji
07.10.2009 15:54
Posodobljeno 15 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Dostop do spleta prek TV zaslona: Philips NET TV

ps NET TV - 9600.
ps NET TV - 9600.

Eminentna novost Philipsovih televizorjev serije 8000 in 9600 je vgrajena storitev Net TV, ki omogoča preprost in hiter žični oz. brezžični dostop do spletnih vsebin. Net TV je prilagojena za najboljše doživetje ogleda na televiziji in je preprosto dostopna preko daljinskega upravljalnika TV, ne da bi potrebovali dodatne naprave, naročnine ali računalnik.

Pomemben dodatek novih serij Philipsovih televizij je Net TV, ki na zaslonu TV omogoča preprost in hiter žični (serija 8000) ali brezžični (serija 9600) dostop do izbranih spletnih strani evropskih partnerjev. Med njimi so na voljo prilagojene strani YouTube, eBay, TomTom, MeteoGroup, Netlog (preko Netlog storitve, boste lahko tako spremljali tudi najbolj ažurne Računalniške novice), Funspot in MyAlbum ter nekaj drugih priljubljenih lokalnih partnerjev, specifičnih za vsako posamezno državo, ki pa pri nas še niso na voljo.

Spletna vsebina je prilagojena za najboljše doživetje ogleda na TV zaslonu in je preprosto dostopna preko daljinskega upravljalnika televizorja, ne da bi potrebovali dodatne naprave, naročnine ali računalnik.

TV se priklopi na usmerjevalnik (router) domačega omrežja prek žičnega Ethernet preključka ali prek brezžične Wi-Fi povezave (samo serija PFL9). Z daljinskim upravljalnikom brskate in izbirate po vsebini, ki jo želite gledati. Poleg možnosti ogledovanja vsebin prednastavljenih ponudnikov je omogočeno tudi povsem običajno brskanje po spletu. Opravite lahko celo spletni nakup, plačate račun prek spletne banke ipd.

Še več, s povezavo DLN A lahko z daljinskim upravljalnikom izberete in poslušate glasbo ali gledate videoposnetke in fotografije, shranjene na vašem računalniku. Enako velja tudi za USB ključke ali zunanje trde diske z lastnim napajanjem, ki se priklopijo neposredno na TV.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640
Zlati partner

TEHNOLOŠKI PARK LJUBLJANA d.o.o.

Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 34 01
Tehnološki park Ljubljana (TP LJ) kot mednarodni tehnološki hub, kjer se stikajo vrhunske tehnologije, srečujejo najboljša razvojna podjetja in nastajajo nove tehnološke zgodbe. ... Več

RETTRO d.o.o., vaš partner v razvoju IT-rešitev

Šlandrova 4b, 1000 Ljubljana, Tel: 031 313 312
Mikro podjetje Rettro d.o.o. je specializirano za razvoj različnih informacijskih sistemov z najnovejšimi tehnologijami po meri naročnika. Znanje in izkušnje Rettrovih strokovnjakov ... Več
Zlati partner

SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.

Letališka cesta 29c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 543 88 88
Podjetje Selectium Adriatics d. o. o., ki v Sloveniji nastopa pod imenom Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium, je lokalni zastopnik družbe Hewlett Packard Enterprise (HPE). ... Več