Televizorji
29.11.2011 16:53

Deli z drugimi:

Share

Samsung je No.1

Konvergenca tehnologij po Samsungovo!
Konvergenca tehnologij po Samsungovo!

Za Samsung lahko rečemo, da je »No.1.« na marsikaterem področju, npr. No.1 v Evropi, če gledamo prodajo pametnih telefonov. Danes so na tiskovni konferenci v Ljubljani, poleg spodaj opisanih novosti, predstavili preprost cilj: Postati »številka 1« na vseh področjih zabavnih tehnologij.

Smart TV – D8000

Na TV področju so prikazali trend svetovne prodaje svojih pametnih televizijskih sprejemnikov Smart TV in hkrati predstavili nekatere edinstvene novosti Samsung Visual Display. Samsung že šesto leto zapored ohranja vodilni položaj v prodaji televizij in doseganju tržnega deleža v panogi TV sprejemnikov in tako še naprej dokazuje, da v Evropi in drugod po svetu nima konkurence.

Samsung NX200

S področja digitalne fotografije so izpostavili Samsung NX200. Med vrhunskimi funkcijami tega aparata je senzor APS-C CMOS z 20,3 milijoni slikovnih točk, visoko hitrostni zajem (vključno s 100-milisekundnim naprednim samodejnim fokusom), širokim razponom ISO (100-12.800), možnost snemanja filmov v HD ločljivosti ter Samsungova edinstvena leča i-Function.

Galaxy Tab 7.7

O Galaxy Tab 7.7 smo pisali že dosti, omenimo pa, da ga odlikuje Super AMOLED Plus zaslon. Močan Galaxy Tab 7.7 z 1.4 GHz dvojedrnim procesorjem meri le 7,89 milimetrov in tehta le 335 gramov, in je ena izmed najboljših prenosnih naprav na trgu. Tab 7.7 bo na voljo v začetku leta 2012, maloprodajna cena pa bo podobna ceni Galaxy Tab 10.1.

Samsung Galaxy Note

Galaxy Note ni tablica, ni pametnik, je preprosto Note z največjim Super AMOLED HD ekranom in naprednim vmesnikom S Pen. Poleg napredne tehnologije zmanjševanja šuma (predstavljene tudi v modelu SII), ga 1.4 GHz dvojedrni procesor in HSPA+ ter LTE omrežne zmogljivosti, postavljajo v prvo bojno linijo najhitrejših pametnih telefonov. Note je v Sloveniji že dosegljiv, priporočena maloprodajna cena je 599,00 EUR.

Samsung Galaxy Nexus

Tudi kolaboracijski projekt s podjetjem Google, Galaxy Nexusa so končno datumsko opredelili. Pametni telefon z operacijskim sistemom Android 4.0 Ice Cream Sandwich, ki je najnovejša različica operacijskega sistema Android, odlikuje 4,65-palčni HD Super AMOLED ekran z ločljivostjo 720 slikovnih točk ter dvojedrni 1,2 GHz procesor. Galaxy Nexus bo v Sloveniji predvidoma na voljo do konca leta po priporočeni maloprodajni ceni 679,00 EUR.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Minevra, Matjaž Kramar s.p.

Krallova 31, 8000 Novo mesto, Tel: 041-649-387
Kaj lahko za vas naredi podjetje Minevra? Živimo v digitalni dobi, kjer prevladuje računalniška in tiskalna oprema. Iskanje sebi primerno opremo je izziv in za mnoge zamudno opravilo. ... Več
Zlati partner

AGENCIJA ODMEV

Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana,
Zlati partner

Exclusive Networks Slovenia d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 01 292 76 51
Za nemoteno poslovanje potrebujete trdo in varno omrežno infrastrukturo. Podjetja brez vzpostavljene trdne infrastrukture pogosteje trpijo zaradi slabe uporabniške izkušnje za zaposlene ... Več

RSLukan, Matjaž Lukan s.p.

Pri malem kamnu 11, 1000 Ljubljana, Tel: 051 302 160
Delovanje sodobne družbe je pogojeno z brezhibnim delovanjem računalniških in informacijskih sistemov. Predstavljajte si svet brez tehnologije ali še huje, svet brez ustrezne IT ... Več