Televizorji
12.08.2015 11:33
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Poplava Android TV-jev

Sony z novo serijo 4K Android televizorjev.
Poplava Android TV-jev
Poplava Android TV-jev

Operacijski sistem Android se je dodobra usidral v naše pametne telefone, pametne ure, tablične računalnike, avtomobile in druge mobilne naprave, zadnje čase pa spremljamo še poplavo Android TV-jev.

Tik pred pričetkom priprav na košarkarsko doživetje leta je tudi Sony predstavil svojo linijo televizorjev ločljivosti 4K, ki jih žene Android. 12 televizorjev, ki se ponašajo s sliko kakovosti 4K, dovršeno Android TV izkušnjo z uporabniškim vmesnikom One-Flick Entertainment, ultra tankim dizajnom televizorja prihodnosti Sony X90C in zvokom visoke ločljivosti pri modelih X93C/X94C, je odslej na voljo tudi na slovenskem trgu.

Predstavljate si, da vse, kar radi počnete na telefonu ali vašem tabličnem računalniku, uzrete na velikem zaslonu. Uživajte v posnetkih tekem in odločilnih metov na koš na Sonyjevih televizorjih.

Daljinski upravljalnik s sledilno ploščico na dotik in vgrajenim mikrofonom z uporabniškim vmesnikom One-Flick Entertainment omogoča hitro in enostavno iskanje želenih vsebin. Z njim boste udobno brskali med televizijskimi kanali, spletnimi videoposnetki, fotografijami in drugimi vsebinami.

Google Cast omogoča enostavno pošiljanje vsebin z vašega pametnega telefona ali tabličnega računalnika na televizor. Hitro, zabavno in enostavno. Po ogledu napetih košarkarskih tekem v živo pa lahko zajete posnetke na pametnem telefonu vsem prijateljem pokažete na velikem zaslonu.

S funkcijo Voice se lahko s svojim pametnim Sony Android TV televizorjem tudi pogovarjate. Z Voice Search boste izvedeli vse o svojem najljubšem košarkarju, Voice Question pa vam bo odgovoril na vsa še tako nenavadna vprašanja, ki se vam podijo po glavi in za katera ste mislili, da ne boste nikoli dobili odgovora. Z Voice Control pa odprite YouTube ali katerokoli drugo aplikacijo in prisluhnite uradni himni evropskega košarkarskega prvenstva.

Najnovejši Sony 4K procesor X1, ki odlikuje novo generacijo Sonyjevih televizorjev, zagotavlja senzacionalno sliko vrhunske ločljivosti. Prevzela vas bo kristalno jasna slika, barvitost in visoki kontrasti, ki bodo vsakega košarkarja predstavile v vsej njegovi veličini tudi na najtanjšem televizorju 4K na svetu, Sony Bravia X90C.

Linija letošnjih televizorjev BRAVIA ni le pametnejša, temveč tudi tanjša. Najvitkejši televizor X90C se namreč ponaša z le 4,9 mm debeline, a v sebi združuje vse, po čemer hrepeni sodoben človek. S svojo elegantno zasnovo bo prevzel ljubitelje dovršenega interierja, z naprednimi Sony tehnologijami pa bo prepričal še tako zahtevnega tehnološkega navdušenca.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Sony televizorji Android televizorji

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

E-športna zveza Slovenije (EŠZS)

Zvezda 19, 1000 Ljubljana,
E-šport je v preteklem desetletju doživel izjemno rast, tako glede gledanosti, raznovrstnosti in prihodkov. Povečana gledanost, k čemer so prispevale platforme za pretakanje vsebin ... Več

SRC d.o.o.

Tržaška cesta 116, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 70 00
So specialisti za poslovno informatiko. Dobavljajo, priklapljajo in povezujejo vašo računalniško opremo. Za vas konfigurirajo in integrirajo programsko opremo. Razvijajo informacijske ... Več
Zlati partner

Huawei

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 080 9808
Zlati partner

KONICA MINOLTA SLOVENIJA

Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 05 00
Konica Minolta je inovativno podjetje z “all-in-one” strategijo, ki stremi k ustvarjanju prepričljivih rešitev in storitev na področju upravljanja dokumentov ter povezanih naprednih ... Več