Tipkovnice in miške
12.02.2010 14:01
Posodobljeno 14 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Brezžično namizje Logitech Wireless Desktop MK710 z avtonomijo treh let

Logitech je dolgo življenjsko dobo brezžičnega namizja dosegel z uporabo 2,4-GHz brezžične tehnologije.
Logitech je dolgo življenjsko dobo brezžičnega namizja dosegel z uporabo 2,4-GHz brezžične tehnologije.

Podjetje Logitech je predstavilo novo brezžično namizje Wireless Desktop MK710 za osebne računalnike, ki s svojo inovativno in ergonomsko obliko ter brezžično tehnologijo omogoča hitro opravljanje vsakodnevnih opravil, sproščeno igranje računalniških iger in brezskrbno deskanje po svetovnem spletu. Največji adut brezžičnega namizja Wireless Desktop MK710 pa je vsekakor avtonomija, saj ga lahko z enim kompletom baterij in običajnim delom uporabljamo kar dolga tri leta.

Energijsko varčna tipkovnica je opremljena s tipkami Logitech Incurve, ki imajo nizek profil in so prilagojene obliki prstov. Ker so robovi tipk zaobljeni, to omogoča hitro drsenje prstov od tipke do tipke. Miniaturni zaslon LCD pa omogoča hiter vpogled stanja glede velikih in majhnih črk, zaklepa pomikanja in napolnjenosti baterij. Oblazinjen naslon za dlan pa je kot nalašč za počitek rok ko ne tipkamo.

Udobna laserska miška pa združuje brezkompromisno delovanje s hitrim drsenjem na raznolikih površinah. Poleg tega je opremljena še s hitrim drsnim gumbom, ki omogoča, da na enostaven način preletimo zelo obsežne dokumente. Za lažje delo so na voljo tri programabilne tipke.

Brezžično namizje Logitech Wireless Desktop MK710 z avtonomijo treh let bo k nam prispelo kmalu, zanj pa naj bi bilo potrebno v prosti prodajo odšteti okoli sto evrov. Tu nimamo kaj, kakovost ima pač svojo ceno.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Logitech tipkovnice tipkovnice za računalnik

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667
Zlati partner

ANNI d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 580 08 00
Podjetje Anni, d. o. o., je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že praktično od samega začetka. Brez pretirane hvale lahko rečemo, da svoje delo opravljajo dobro, saj ... Več
Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847

MITS d.o.o.

Butari 20a, 6272 Gračišče, Tel: 040 895 342
Bodite pozorni pri izbiri pravega ponudnika programskih rešitev za gostinstvo, hotelirstvo in druge storitvene dejavnosti. Večina ponuja le generične oblike rešitev, ki ne zadostujejo ... Več