Tipkovnice in miške
11.02.2016 13:31

Deli z drugimi:

Share

Logitech G razširil svoj nabor RGB mehanskih tipkovnic za igre

Logitech G810 Orion Spectrum je opremljena z ekskluzivnimi mehanskimi stikali Romer-G ter inteligentno osvetlitvijo RGB in je v celoti zasnovana za učinkovitost.
Logitech G razširil svoj nabor RGB mehanskih tipkovnic za igre
Logitech G razširil svoj nabor RGB mehanskih tipkovnic za igre

Logitech je danes oznanil Logitech® G810 Orion Spectrum, RGB mehansko tipkovnico za igre polne velikosti, ki našo vodilno tehnologijo in kakovost konstrukcije združuje v edinstveno oblikovani zasnovi ter tako zagotavlja vrhunsko učinkovitost za popolno igralno izkušnjo. Logitech G810 Orion Spectrum RGB mehanska tipkovnica za igre je opremljena z Logitechovimi ekskluzivnimi mehanskimi stikali Romer-G™, ki se ponašajo s 25 odstotkov hitrejšim proženjem od običajnih mehanskih tipkovnic, prav tako pa z nastavljivo osvetlitvijo RGB ter namenskimi medijskimi stikali.

“V zadnjem letu in pol smo se srečali z desetinami igralcev ter jih povprašali glede tega kaj želijo v tipkovnici za igre,” je povedal Ujesh Desai, podpredsednik in generalni direktor za igre pri Logitechu. “Rezultat je G810 Orion Spectrum; čista, prefinjena zasnova, ki je popolnoma osredotočena na zagotavljanje učinkovitosti.”


V celoti zasnovana za učinkovitost

Vsak vidik tipkovnice – od najpreprostejših detajlov, kot so matirana tekstura za zakrivanje prstnih odtisov in trpežen pleten kabel, do najbolj kompleksnih, ki vključujejo napredno osvetlitev RGB ter ekstremno hitra in izjemno obstojna mehanska stikala Romer-G – je natančno načrtovan. Rezultat je vodilna tehnologija in kakovost konstrukcije v edinstveno oblikovani zasnovi.


Ultra odzivna stikala za tipke Romer-G

Tipkovnica Logitech G810 Orion Spectrum je opremljena z ekskluzivnimi mehanskimi stikali Romer-G, ki zagotavljajo skoraj takojšnjo odzivnost in pritiske tipk zaznavajo do 25 odstotkov hitreje od običajnih mehanskih stikal. Z 1,5 mm točko proženja stikala Romer-G hitreje prejemajo ukaze, kar vam pomaga pri ustvarjanju prednosti v tekmovalnih igrah kjer šteje vsaka milisekunda. Z izboljšano vzdržljivostjo 70 milijonov pritiskov, kar je do 40 odstotkov več operacij pritiskov tipk od drugih standardnih stikal za tipke na trgu periferije za igre. Lahko igrate brez strahu, da vaša tipkovnica ne bo prenesla toliko klikov.

Nastavljiva osvetlitev RGB

Z uporabo Logitechove programske opreme za igre (Logitech Gaming Software – LGS) lahko iz spektra več kot 16,8 milijonov barv izbirate in nastavljate osvetlitev vsake pozamezne tipke ter usklajujete svetlobne učinke z drugo opremo za igre Logitech G. Tipke lahko označite po barvah za spremljanje urokov in drugih ukazov ali pa barve spreminjate glede na vašo nastavitev. Po zaslugi osrednje osvetlitve ozadja med igro in v temi lažje najdete prave tipke, LGS pa je že v osnovi opremljena s profili osvetlitve po meri za več kot 300 iger, tako da so vse nastavitve opravljene že ob nakupu.


Medijska stikala za lažji dostop

Tipkovnica Logitech G810 Orion Spectrum je opremljena z namenskimi medijskimi stikali, s pomočjo katerih lahko v trenutku začnete predvajati, ustavite ali utišate glasbo in video, tako da lahko zvoke iz ozadja nadzorujete brez preklapljanja iz igre. S koleščkom nastavljate glasnost, s pritiskom na gumb pa preskočite na naslednjo skladbo.


Z uporabo LGS dobite popoln nadzor nad tipkovnico Logitech G810 Orion Spectrum. Svoje najljubše igre prilagajajte z makri po meri na tipkah F1-F12. Osvetlitev RGB nadzirate glede na posamezne tipke in določite katere tipke se ugasnejo ob izklopu načina za igre.


Za Logitech G810 Orion Spectrum RGB mehansko tipkovnico za igre se pričakuje, da bo v ZDA in Evropi na voljo v začetku februarja 2016 po predlagani maloprodajni ceni 159 $ oz. 189 €.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Logitech tipkovnice tipkovnice za računalnik


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

RITTAL d.o.o.

Letališka cesta 16, 1000 Ljubljana, Tel: 01 546 63 70
Rittal spodbuja inovacije in živi svoje vrednote To je Rittal. Globalni igralec, vodilni inovator, družinsko podjetje in zgleden delodajalec. Rittal zgodba Prihodnost Rittala se je ... Več

PLANET GV d.o.o.

Likozarjeva ulica 3, 1000 Ljubljana, Tel: 080 33 44
V podjetju Planet GV posameznikom in podjetjem v Sloveniji pomagamo do novih znanj in boljših poslovnih rezultatov. Živimo in delujemo v skladu s svojim sloganom »Povezujemo priložnosti«. Bogati ... Več

Računalniške storitve mITch, Mitja Mihelič s.p.

Čolnarska ulica 3, 1310 Ribnica, Tel: 05 125 8575, 051 258 575
Ali vaše podjetje potrebuje oddelek za IT? Nekoč dostopne le za velike korporacije, danes so IT funkcije na voljo podjetjem vseh velikosti po zaslugi računalništva v oblaku in ... Več

STUDIO DTS

Avčinova ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 300 53 55
Veliko ljudi podcenjuje vlogo grafičnega oblikovanja pri rasti podjetja in prepoznavnosti blagovne znamke. Podjetje stežka preživi brez ustrezne komunikacije. Na tak ali drugačen ... Več