Tipkovnice in miške
18.08.2010 14:16

Deli z drugimi:

Share

Logitech predstavlja novo osvetljeno tipkovnico

Logitechovo brezžično osvetljeno tipkovnico K800 odlikuje pametna osvetlitev ozadja
Logitech Wireless Illuminated Keyboard K800
Logitech Wireless Illuminated Keyboard K800

Logitech je danes predstavil Logitech® Wireless Illuminated Keyboard K800, brezžično tipkovnico z akumulatorsko baterijo, ki zagotavlja jasno, natančno osvetlitev – podnevi in ponoči. Najnovejšo Logitechovo tipkovnico odlikujejo senzorji okoljske svetlobe in gibanja, ki zagotavljajo pravilno količino svetlobe ozadja, kadar jo rabite in, ki ohranjajo življenjsko dobo baterije, ko svetlobe ne rabite.

Osvetlitev ozadja Wireless Illuminated K800 se s pomočjo senzorjev okoljske svetlobe samodejno nastavi glede na količino svetlobe v prostoru. Senzorji gibanja zaznajo približevanje rok in vklopijo osvetlitev ozadja ter ga izklopijo, ko se roke oddaljijo. Posledično boste imeli jasno, natančno osvetlitev in daljšo dobo delovanja baterije – do 10 dni delovanja brez polnjenja. (Dejanska doba delovanja baterije je odvisna od uporabe, nastavitev in okoljskih pogojev.)

Wireless Illuminated K800 je zaradi mikro-USB kabla, ki dopušča polnjenje med tipkanjem, pripravljena vedno, kadar jo rabite. Zaradi hitrega, fleksibilnega polnjenja vam nikoli ne bo treba zamenjati baterij. Namesto tega lahko enostavno vključite univerzalni mikro-USB kabel za polnjenje vgrajenih baterij.

Ker mora dobra tipkovnica zagotavljati dober občutek tipkanja, vključuje Logitechova brezžična osvetljena tipkovnica PerfectStroke™ sistem tipk in Logitech Incurve keys™ tipke. V sistemu tipk PerfectStroke je vsak udarec udoben, tekoč in tih kot šepet. Konkaven dizajn in nežno zaobljeni robovi trpežnih Logitech Incurve tipk vaše prste pravilno pozicionirajo in konice prstov vabijo k drsenju od tipke do tipke, uro za uro. Poleg tega so črke in znaki na tipkah zelo trpežni in se ne obrabijo.

Wireless Illuminated Keyboard K800 je tudi zadnja v nizu Logitech® Unifying-združljivih mišk in tipkovnic, ki jih odlikuje droben vgradni sprejemnik, tako majhen, da ga lahko pustite v svojem prenosniku. Unifying-združljive tipkovnice odlikuje Logitechova napredna 2.4 GHz povezljivost, ki skoraj popolnoma odpravlja zastoje in izpade.

Pričakuje se, da bo Logitech Wireless Illuminated Keyboard K800 naprodaj v septembru po priporočeni maloprodajni ceni 99.99 €.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Logitech tipkovnice tipkovnice za računalnik

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MegaSbajt, Sebastjan Sumina s.p.

Pot za Stan 16, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Tel: 041 241 455
MegaSbajt je mlado podjetje, ki je ambiciozno pristopilo k izvajanju računalniških storitev in prodaje na področju informacijske tehnologije. Na podlagi strokovno in hitro izvedenih ... Več

4WEB d.o.o.

Brodišče 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 512 80 55
O agenciji 4WEB Digitalna agencija 4WEB obstaja že 20 let in v tem času so ustvarili že mnogo uspešnih spletnih strani, spletnih trgovin in različnih aplikacij. Odlikujeta ... Več
Diamantni partner

Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
Zlati partner

Kaspersky

, ,
Kaspersky je globalno priznano podjetje, specializirano za raziskovanje, razvoj in ponudbo visoko zmogljivih varnostnih rešitev za informacijsko varnost in zaščito pred spletnimi ... Več