Tiskalniki in skenerji
20.09.2014 09:45
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Poslovno tiskanje: nič več bojev, bolečin ali igric čakanja

Tehnološko podjetje Brother predstavlja novo serijo zanesljivih barvnih laserskih tiskalnikov za poslovno tiskanje brez vsakodnevnih bojevanj.
BArvni laserski tiskalnik Brother MFC-L9550CDWT z dupleksom, Wi-Fi in dodatnim pladnjem
BArvni laserski tiskalnik Brother MFC-L9550CDWT z dupleksom, Wi-Fi in dodatnim pladnjem

Vseh osem tiskalnikov, od tega dva DCP-ja (tiskanje, kopiranje in optično branje) in trije MFC-ji (dodan še faks), v novi seriji poslovnih barvnih laserskih naprav je osnovanih za vzdrževanje z nizkimi stroški in so opremljeni na način, da je z njimi kar najmanj dela – zmogljivi pladnji za papir in zelo veliki tonerji zagotavljajo dolgo in nemoteno tiskanje brez zastojev papirja in raznih drugih napak.

Nič več obžalovanj

Vsi modeli imajo atraktivno ceno, hkrati pa ponujajo veliko število funkcij, ki bi jih zaposleno delovno okolje lahko potrebovalo, od Wi-Fi in NFC-povezljivosti do mobilne povezljivosti in dostopa do uslug v oblaku.

Funkcije kot so barvno ali enostransko tiskanje so lahko zakljenjene ali onemogočene, kar omogoča najvišjo mero prilagodljivosti in popoln pregled nad uporabo naprave.

Nič več čakanja

S hitrostjo barvnega tiskanja do 30 strani na minute, hitrim prvim natisom in pametno obdelavo tiskalnih poslov, pomenijo nove naprave odlično ravnotežje med hitrostjo in zanesljivostjo.

Za uporabnike to pomeni večjo učinkovitost in posledično boljšo razporeditev časa, saj ni več čakanja na natisnjene strani, neprestano polnjenje predala s papirjem ali menjanje tonerja.

Andrej Zalokar, regionalni vodja razvoja za Slovenijo, Hrvaško in BiH, pri Brother CEE, je komentiral novo serijo: “Zaposlene delovne pisarne potrebujejo tiskalnik ali večfunkcijsko napravo, ki dela hitro, skromno, zanesljivo. Naša nova serija poslovnih barvnih laserskih naprav dela prav to. Naprave predstavljajo minimalen strošek, ne potrebujejo veliko pozornosti, trajajo in so “odporne na prihodnost”. Lahko naredijo vse, kar želite, da naredijo, so enostavne za uporabo in ponujajo dostop iz katerekoli naprave. Odlično za manjša podjetja, ki se nimajo časa boriti s svojimi tiskalniki.”

Tiskalniki nove serije: HL-L8250CDN, HL-L8350CDW, HL-L9200CDWT, DCP-L8400CDN, DCP-L8450CDW, MFC-L8650CDW, MFC-L8850CDW in MFC-L9550CDWT.

Nova serija tiskalnikov je že dostopna pri zastopnikih Brother. Testne naprave je možno preizkusiti v pisarni Brother v Medvodah, Gorenjska cesta 50 A.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BROTHER CEE GmbH
Za več informacij so vam na voljo pri BROTHER CEE GmbH
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

brother_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BROTHER CEE GmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NJORKA d.o.o.

Tovarniška cesta 4c, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 901 21 22
Podjetja se srečujejo z vse več podatki, za njihovo učinkovito obravnavo pa potrebujejo številne programe in aplikacije, kar sčasoma vodi v administracijsko zmešnjavo in posledično ... Več

PLANET GV d.o.o.

Likozarjeva ulica 3, 1000 Ljubljana, Tel: 080 33 44
V podjetju Planet GV posameznikom in podjetjem v Sloveniji pomagamo do novih znanj in boljših poslovnih rezultatov. Živimo in delujemo v skladu s svojim sloganom »Povezujemo priložnosti«. Bogati ... Več
Zlati partner

STRIM PLUS d.o.o.

Cesta dveh cesarjev 393, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 52 00
Strim plus d.o.o. sestavlja dinamična ekipa, ki se ukvarja s tremi segmenti poslovanja v prehodu od papirnate sedanjosti v digitalno prihodnost. Foto: Freepik Rešitve tiskanja Tiskanje ... Več
Zlati partner

CREAPLUS d.o.o.

Letališka cesta 33F, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 42 70
CREAPLUS d.o.o. je družba za zastopstva, mednarodno distribucijo in sistemsko integracijo sodobnih rešitev s področja računalniške varnosti in kriptografije ter za načrtovanje, ... Več