Tiskalniki in skenerji
21.05.2013 14:58
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Canon podjetjem omogoča povezljivost in pametnejše delo

Canon podjetjem omogoča povezljivost in pametnejše delo
Canon podjetjem omogoča povezljivost in pametnejše delo

Poslujte agilno

Priljubljenost povezanih naprav med zaposlenimi, tako pametnih telefonov kot tablic, je močno spremenila način, kako ljudje opravljajo svoje delo. V regiji EMEA naj bi bilo do leta 2015 po predvidevanjih IDC-ja 244,6 milijona mobilnih delavcev.


Je vaše podjetje pripravljeno na mobilno delovno silo?

Leta 2011 je IDC predstavil izsledke raziskave vpliva mobilnih naprav na tisk, v kateri je 52 odstotkov vprašanih, ki uporabljajo pametne telefone za delo, odvrnilo, da ne morejo tiskati s svojih naprav, čeprav si to želijo, 51 odstotkov pa bi jih želelo skenirati dokumente v aplikacije v oblaku.

Canon je v tem prepoznal možnosti za izboljšanje storilnosti zaposlenih, zato je razširil svojo ponudbo naprav, ki podpirajo mobilnost. Canonov nabor vsestransko povezanih rešitev za skeniranje in tiskanje odslej ponuja možnost povezovanja z mobilnimi napravami in storitvami v oblaku ter tako podpira trend mobilnega dela.

Od najenostavnejših rešitev za mala podjetja do platformnih rešitev za velika podjetja – Canon ima tisto, ki bo vašemu poslovanju zagotovila agilnost.

Preverite Canonovo posebno ponudbo za mobilnost na www.canon.si/mobileworking in se pozanimajte, kako lahko izboljšate svojo učinkovitost.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

NLB d. d.

Trg republike 2, 1000 Ljubljana, Tel: 01 477 2000
Dobro delujoč finančni sistem je temelj sodobnega gospodarstva in banke pri tem opravljajo pomembno družbeno funkcijo. Banke morajo biti zmožne posojati denar potrošnikom in podjetjem ... Več

Jamada skupina d.o.o.

Cesta k Tamu 12, 2000 Maribor, Tel: 02 330 53 50
Podjetje je bilo ustanovljeno iz bivše DataLab poslovne enote Maribor. Preživeli so obdobje mladostniške zaletavosti in vihravosti. Prerasli so v zrelo podjetje z jasno vizijo, ... Več
Zlati partner

MOJA ZAPOSLITEV d.o.o., Optius.com

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 00
Optius.com - Karierni portal za nove čase Karierni portal Optius.com je zaposlitveni portal, namenjen tistim, ki iščejo zaposlitev in tistim, ki iščejo nov kader. ... Več
Srebrni partner

IPM Skupina, Holding d.o.o.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana,