Tiskalniki in skenerji
16.07.2009 08:43
Posodobljeno 15 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Enostaven tiskalnik za takojšnjo izdelavo fotografij

Canon SELPHY CP790
Canon SELPHY CP790

Canon

vnaša zabavo v tiskanje fotografij s predstavitvijo tiskalnika SELPHY CP790. Gre za najnovejši inovativen in kompakten foto tiskalnik, ki poenostavlja izdelavo fotografij studijske kakovosti.

SELPHY CP790 je ustvarjen za čim bolj enostavno delo in udobje. Velik 3-palčni zaslon LCD in Canonovo krmilno kolesce Easy-Scroll poenostavljata in pospešita nastavitve ter navigacijo. SELPHY CP790 ima vgrajenih nekaj zabavnih predlog za personalizacijo slik, medtem ko funkcija samodejnega popravljanja slike zagotavlja studijsko kakovost z malo truda.

Enostavno, vendar pametno tiskanje

Za tiskanje neposredno iz fotoaparata ali s pomnilniške kartice sta na voljo podpora sistemu PictBridge ter čitalnik kartic. Tako SELPHYJA ni treba priključiti na računalnik. Uporabniki lahko tiskajo tudi neposredno z mobilnih telefonov prek infrardeče povezave ali dodatnega vmesnika Bluetooth.

SELPHY CP790 je hiter, prilagodljiv in zabaven, saj natisne fotografijo velikosti razglednice v vsega 47 sekundah, dodatni predali pa omogočajo tudi tiskanje v drugih formatih, kot so kreditne kartice ali nalepke. Tiskalnik za izpisovanje kakovostnih fotografij uporablja sublimacijsko tehniko, poseben premaz pa jih varuje pred vodo in madeži. Fotografije, shranjene v foto albumu, bi morale zdržati 100 let.

Ustvarjalna zabava

Družine lahko svoje fotografije personalizirajo s številnimi ustvarjalnimi funkcijami. Foto dnevnik omogoča vstavljanje fotografij v šest različnih predlog s prostorom za besedilo, izbiro šestih barv ozadja in 17 zabavnih znamk. Slike je mogoče obrezati, zmanjšati in izboljšati, prav tako pa je mogoče na fotografiji objaviti datum posnetka.

Programska oprema SELPHY Photo Print za Mac in PC je bila razvita z namenom uporabnike voditi skozi proces tiskanja na zaslonu in z govornimi navodili.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10
Zlati partner

COPIA BIRO d.o.o.

Koprska ulica 106b, 1000 Ljubljana, Tel: 01 242 58 00
Podjetje Copia biro d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2012. Od leta 1980 do leta 2012 je delovalo kot sektor v okviru podjetja Copia d.o.o. Leta 2013 so se preselili v poslovne prostore ... Več
Zlati partner

GROWTHCOM d.o.o.

PE Ljubljana, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, Tel: 051 313 192
Growthcom - vaš specialist za digitalni marketing Svoje 10-letne izkušnje s področja prodaje in digitalnega marketinga je z nami delil direktor podjetja, David Fabjan. V Growthcomu ... Več
Zlati partner

AUDIO BM d.o.o.

Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 059 044 055
Kot eden najpomembnejših čutov nam sposobnost sluha omogoča povezovanje in socializiranje s preostalim svetom. Najpomembneje pa je, da nas sluh poveže z ljudmi in omogoča komunikacijo ... Več