Tiskalniki in skenerji
10.09.2014 08:11
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Odkrijte skrite stroške tiskanja in ustvarite potencial za optimizacijo

Letni stroški procesiranja in tiskanja dokumentov so v povprečju precej višji, kot si to podjetja predstavljajo. Razlog za to: večini podjetij primanjkuje profesionalen in učinkovit sistem za tiskanje in upravljanje dokumentov – čeprav je to vir za pomembne potencialne prihranke.
Metoda e-CONCEPT se izvaja v treh korakih.
Metoda e-CONCEPT se izvaja v treh korakih.

Ko govorimo o tiskanju v podjetjih, je ključno vprašanje: »Koliko nas stane ena stran natisnjenega dokumenta?« Kot kažejo raziskave, lahko stroški tiskanja presežejo tudi 3 % letnih prihodko1). V času, ko vse več podjetij išče načine za zmanjšanje stroškov in povečanje učinkovitosti, Tift ponuja preizkušeno rešitev, ki lahko pomaga tudi vašemu podjetju, kot je pomagalo že večim podjetjem.

To je analiza e-CONCEPT – analiza tiskalniških naprav in stroškov produkcije dokumentov z zaključnim elaboratom.

Optimizacija temelji na pregledu obstoječega stanje, predlogu za izboljšanje in merjenju – prinaša učinkovito in merljivo znižanje stroškov s hkratno bolj učinkovito produktivnostjo.


Delež stroškov nastane zaradi takojšnjih vidnih naložb v opremo, potrošni material in storitve. Vendar pa obstajajo tudi skriti stroški na področjih, kot so upravljanje, poraba energije, ravnanje z dokumenti in podpora za telefonske linije. Ti predstavljajo do 60% skupnih stroškov tiskanja2).

Mnoga podjetja imajo težave pri ocenjevanju stroškov za upravljanje dokumentov. Pogosto se ne zavedajo natančno, katere naprave in koliko različnih naprav in sistemov je sploh nameščenih v podjetju. Pogosto podjetja ne razpolagajo s ključnimi podatki, kot so na primer stopnja izkoriščenosti, namen posameznih tiskalnih opravil, vedenje uporabnikov, obseg natisnjenih izvodov in poraba energije.

Točno tukaj nastopijo storitve podjetja TIFT z metodo e-CONEPT.- ustvarjanje preglednosti in jasnosti.

Kako to deluje? Isto kot zdravniki pregledajo svoje paciente, tudi mi podrobno preučimo vse vidike vaših dejavnosti procesiranja dokumentov.

Naša diagnoza vam daje jasno sliko o neposrednih in posrednih stroških – in trdno osnovo za delo z nami, s ciljem doseganja trajnih izboljšav na tem področju vašega poslovanja.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TIFT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri TIFT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TIFT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

POINT.ER IT d.o.o.

Dolenji Boštanj 55, 8294 Boštanj, Tel: 07 814 98 00
Osredotočeni s Point.er Kako na enem mestu najti vse, kar potrebujete pri vodenju podjetja ali le v domači pisarni? Point.er it, d. o. o., je podjetje, ki ponuja celotne IT storitve, ... Več
Zlati partner

SI SPLET d.o.o.

Ukmarjeva ulica 4, 1000 Ljubljana, Tel: 01 428 94 66
O podjetju Si splet V podjetju Si splet d. o. o. od leta 2001 tržimo varnostne rešitve na področju informacijskih tehnologij. V letu 2003 smo pridobili ekskluzivno partnerstvo ... Več
Zlati partner

AVTERA d.o.o. – LINKSYS

Litijska 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 58 53 610
Linksys, internet - sinonim za kvalitetno mrežno opremo, ki zagotavlja stik s svetom. Zmogljiva, varna in zanesljiva oprema za dom in manjša podjetja. Rešitve, ki jih Linksys ponuja, ... Več
Zlati partner

DOMINATUS d.o.o.

Ob potoku 40, 1000 Ljubljana, Tel: 041 225 685
Danes je za posel ključno, da vašo spletno stran najde Googlov iskalnik, saj velika večina informacije poišče prav s pomočjo Googlovega iskalnika. Zato je ključnega pomena, da ... Več