Monitorji
01.07.2013 14:12

Deli z drugimi:

Share

Novi Philipsovi 27-palčni monitorji za večjo produktivnost in edinstveno izkušnjo gledanja

Po uspešnem predstavitvi na sejmu CeBIT 2013 so novi Philipsovi 27-palčni PLS monitorji zdaj na voljo tudi pri nas.
Novi Philipsovi 27-palčni monitorji za večjo produktivnost in edinstveno izkušnjo gledanja
Novi Philipsovi 27-palčni monitorji za večjo produktivnost in edinstveno izkušnjo gledanja

MMD, vodilno tehnološko podjetje in licenčni partner monitorjev Philips, z zadovoljstvom oznanja prihod novih Philips 27-palčnih monitorjev na trg. Novi monitorji imajo vgrajeno spletno kamero in mikrofon ter se ponašajo z visoko kakovostnim prikazom slike, kar je še posebej primerno za desktop konferenčne klice, povezovanje in druženje s prijatelji ter zabavo.

Model 272C4 s kristalno čistim Quad HD prikazom pooseblja dolgo pričakovano dodatno opremo vsakega dnevnega prostora in domače pisarne. Model 272P4 s svojo ostrino za detajle dopolnjuje Multiview funkcije monitorja in omogoča vsem večopravilnim uporabnikom, da hkrati spremljajo prikaz iz dveh različnih virov, brez da bi pri tem tvegali izgubo kakovosti slike. S tem je lahko v veliko pomoč poslovnim uporabnikom pri lažjem povezovanju in delu s partnerji, sodelavci in strankami.

Novi 27-palčni monitor uporablja najnovejši PLS Quad HD panel, ki zagotavlja širok kot gledanja z ločljivostjo 2560×1440 pik ter prikazom naravnih sRGB 8-bitnih barv.

Z Multiview tehnologijo lahko uporabniki izkusijo drugačen način mreženja z istočasnim povezovanjem več naprav ter hkratnim prikazom njihovih vsebin na enem zaslonu. Pri omenjenem modelu tako še posebej pride do izraza kakovost izdelave monitorja. Jasnost prikaza detajlov je zelo pomembna, da se lahko zagotovi največja delovna produktivnost. Za povezovanje s poslovnimi stiki sta v monitor vgrajena tudi kamera in mikrofon za povezovanje s strankami in sodelavci na oddaljenih lokacijah, ob tem pa je še vedno zagotovljenega dovolj prostora na namizju za kar najboljše izkustvo video konferenc.

Glavna značilnost modela 272P4 je njegovo oblikovanje, ki omogoča enostavno povezovanje ljudi. Poleg HDMI vhoda za univerzalno digitalno povezljivost ima monitor tudi high-speed USB 3.0 vhod, DisplayPort in PC-to-monitor link, ki podpira do 15 m kabla s hitrostjo prenosa podatkov do 21,6 Gbps za hitro osveževanje slike. Omogočena je tudi možnost “daisy-chain” povezovanja več naprav.

Poleg tega je monitor zasnovan tako, da ohranja zdravje uporabnika. SmartErgoBase funkcija omogoča spust zaslona do višine omizja, s čimer se zagotovi udoben kot gledanja za uporabnika in blaži njegovo utrujenost.

Skrb za okolje je bilo od nekdaj pomemben dejavnik za podjetje Philips. V ta namen ima tudi ta monitor omogočeno PowerSensor funkcijo, ki samodejno zatemni zaslon, ko se uporabnik odmakne od njega. S tem je možno porabo energije zmanjšati za do 80% ter hkrati podaljšati življenjsko dobo naprave.
Philips 272C4 27-palčni monitor z napredno tehnologijo gledanja za edinstveno izkušnjo.

Drugi 27-palčni monitor prav tako uporablja najnovejši PLS Quad HD panel z ločljivostjo 2560×1440, ki zagotavlja živost prikazanih barv, še posebej v MultiView načinu, ki omogoča izrazito natančnost prikaza detajlov.

S funkcijo MultiView je možen hkraten ogled več vsebin iz različnih virov hkrati. Na eni strani zaslona tako lahko v živo spremljamo športne prenose iz set-top boxa, medtem ko drugo stran uporabljamo za za brskanje po spletu prek prenosnega računalnika.

Monitor ponuja različne načine za izboljšanje izkušnje gledanja s funkcijami, kot so SmartImage pomnilniška mesta za priljubljene načine gledanja, SmartControl za enostavno uglaševanje, SmartContrast za prilagajanje kontrasta in SmartColor za bogatejše, še bolj žive slike.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Philips monitorji LCD monitorji 4K monitorji

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MORDICOM d.o.o.

Šolska ulica 40, 5250 Solkan, Tel: 05 330 03 60
Skoraj nemogoče je preceniti vpliv rešitev za načrtovanje virov podjetja (ERP) v sodobnem poslovnem svetu. ERP sistemi so nadomestili nepovezane delovne tokove in nezdružljiva ... Več

REMIS d.o.o.

Letališka cesta 32, 1000 Ljubljana, Tel: 01 521 13 18
Zlati partner

AVTERA d.o.o. – LINKSYS

Litijska 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 58 53 610
Linksys, internet - sinonim za kvalitetno mrežno opremo, ki zagotavlja stik s svetom. Zmogljiva, varna in zanesljiva oprema za dom in manjša podjetja. Rešitve, ki jih Linksys ponuja, ... Več

J-LAB d.o.o.

Šaleška cesta 20a, 3320 Velenje, Tel: 040 757 323
Vizija podjetja J-Lab je zadovoljiti stranke v skladu s sloganom - hitro, učinkovito in cenovno ugodno, ob tem pa so potrpežljivi in zanesljivi, na voljo ves dan, vse dni v tednu. Klik ... Več