Oglas potekel

Služba: Išče se .NET programer (m/ž)

V našo ekipo vabimo več .NET programerjev!

Dinit Card Services (www.dinitcs.com) je podjetje, ki nudi celovite in napredne storitve na področju procesiranja kartic in plačil. Locirani smo v Izoli, delujemo pa na trgih Slovenije, Italije, Švice, Anglije, Irske, Francije in držav Beneluksa. Dinit Card Services je v lasti Cornèr Bance, ene najuglednejših bančnih skupin v Švici, ki je obenem tudi kapitalsko najstabilnejša švicarska banka.

Smo izrazito razvojno usmerjeno podjetje, ki je v 10 letih od ustanovitve zraslo v eno najhitreje rastočih podjetij na področju finančne tehnologije v regiji s prek 60 zaposlenimi.

V okviru mednarodne korporacijske kulture razvijamo sodobne kadrovske pristope ter rast in uspešnost svojega poslovanja zagotavljamo tako s kolektivnim kot z individualnim razvojem sodelavk in sodelavcev. V svoje vrste vabimo motivirane kadre, željne osebnostnega razvoja in predane kolektivnemu duhu podjetja.

Tvoje naloge:

Skupaj z ostalimi sodelavci iz ekipe boš skrbel(a) za načrtovanje, razvoj in vzdrževanje aplikacij za kartično poslovanje. Obenem pa predlagal(a) spremembe in izboljšave ter sodeloval(a) z našimi poslovnimi analitiki pri analizi in pripravi aplikativnih rešitev, ki jih Dinit Card Services razvija in vzdržuje za potrebe svojih strank.

Pričakovanja:

  • poznavanje programskega jezika C# in ogrodja .NET;
  • poznavanje spletnih tehnologij (CSS, HTML, Javascript..);
  • poznavanje podatkovnih modelov in SQL;
  • znanje angleškega jezika.

Nudimo ti:

  • ekipno delo v pozitivnem kolektivu, mentorstvo pri zahtevnejših projektih in prilagodljiv delovni čas;
  • strokovni, osebni in karierni razvoj z nadgradnjo individualnih potencialov in kompetenc;
  • priložnost uveljavitve v mednarodnem, tehnološko naprednem podjetju;
  • konkurenčno plačilo ter letna stimulacija na podlagi uspešnosti;
  • možnost vključitve v sistem dodatnega pokojninskega zavarovanja, financiranega s strani podjetja;
  • delovno razmerje za nedoločen čas;
  • druženje, zabavo in športno-družbeno udejstvovanje z organiziranimi izleti, pohodi v naravo, ekipnimi športi, dnevi prostovoljstva, pikniki, različnimi izobraževanji in delavnicami.

V kolikor imaš veselje in strast do spoprijemanja z izzivi ter programiranja, pošlji svoj CV na zaposlitev@dinitcs.com. Veseli bomo pogovora s tabo!

Delovno mesto je v Izoli.

Pridruži se motivirani ekipi strokovnjakov s področja finančne tehnologije!


Deli z drugimi:
Share

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Vpišite vaš email in 1x tedensko vas obvestimo o novih oglasih.


Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Koenergija d.o.o.

Ilichova 21, 2000 Maribor, Tel: 040 730 010
Večina se zaveda, da je vključitev neke oblike industrijske avtomatizacije v njihov proizvodni obrat ali podjetje koristna. Lahko zmanjša proizvodne stroške, poveča učinkovitost, ... Več
Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35
Zlati partner

Crayon

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 0597 87 142
Crayon je globalno podjetje, ki svojim strankam pomaga zgraditi komercialne in tehnične temelje za uspešno digitalno transformacijo v oblak. Ponujamo celovite IT rešitve migracij ... Več

DEMAR d.o.o.

Gmajna 10, 1236 Trzin, Tel: 05 907 40 61
Drzne rešitve za spletne predstavitve z dušo Obstaja agencija, ki ponuja rešitve za podjetja, organizacije, znamke in posameznike. Za vse, ki pogrešajo sodobnost, kreativnost ... Več