Oglas potekel

.NET programer (m/ž)

Dinit Card Services (www.dinitcs.com) je podjetje, ki nudi celovite in napredne storitve na področju procesiranja kartic in plačil. Locirani smo v Izoli, delujemo pa na trgih Slovenije, Italije, Švice, Anglije, Irske, Francije in držav Beneluksa. Dinit Card Services je v lasti Cornèr Bance, ene najuglednejših bančnih skupin v Švici, ki je obenem tudi kapitalsko najstabilnejša švicarska banka. Smo izrazito razvojno usmerjeno podjetje, ki je v 10 letih od ustanovitve zraslo v eno najhitreje rastočih podjetij na področju finančne tehnologije v regiji s prek 60 zaposlenimi.

V okviru mednarodne korporacijske kulture razvijamo sodobne kadrovske pristope ter rast in uspešnost svojega poslovanja zagotavljamo tako s kolektivnim kot z individualnim razvojem sodelavk in sodelavcev. V svoje vrste vabimo motivirane kadre, željne osebnostnega razvoja in predane kolektivnemu duhu podjetja.

Tvoje naloge: Skupaj z ostalimi sodelavci iz ekipe boš skrbel(a) za načrtovanje, razvoj in vzdrževanje aplikacij za kartično poslovanje. Obenem pa predlagal(a) spremembe in izboljšave ter sodeloval(a) z našimi poslovnimi analitiki pri analizi in pripravi aplikativnih rešitev, ki jih Dinit Card Services razvija in vzdržuje za potrebe svojih strank.

Pričakovanja:

 poznavanje programskega jezika C# in ogrodja .NET;

 poznavanje spletnih tehnologij (CSS, HTML, Javascript);

 poznavanje podatkovnih modelov in SQL;

 znanje angleškega jezika.

Nudimo ti:

 ekipno delo v pozitivnem kolektivu, mentorstvo pri zahtevnejših projektih in prilagodljiv delovni čas;

 strokovni, osebni in karierni razvoj z nadgradnjo individualnih potencialov in kompetenc;

 priložnost uveljavitve v mednarodnem, tehnološko naprednem podjetju;

 konkurenčno plačilo ter letni bonus na podlagi tvoje uspešnosti;

 možnost vključitve v sistem dodatnega pokojninskega zavarovanja, financiranega s strani podjetja;

 delovno razmerje za nedoločen čas;

 druženje, zabavo in športno-družbeno udejstvovanje z organiziranimi izleti, pohodi v naravo, ekipnimi športi, dnevi prostovoljstva, pikniki, različnimi izobraževanji in delavnicami.

V kolikor imaš veselje in strast do spoprijemanja z izzivi ter programiranja, pošlji svoj CV na zaposlitev@dinitcs.com. Veseli bomo pogovora s tabo!

Prijave sprejemamo do 31.08.2018.
Delovno mesto je v Izoli. Pridruži se motivirani ekipi strokovnjakov s področja finančne tehnologije!


Deli z drugimi:
Share

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Vpišite vaš email in 1x tedensko vas obvestimo o novih oglasih.


Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Koenergija d.o.o.

Ilichova 21, 2000 Maribor, Tel: 040 730 010
Večina se zaveda, da je vključitev neke oblike industrijske avtomatizacije v njihov proizvodni obrat ali podjetje koristna. Lahko zmanjša proizvodne stroške, poveča učinkovitost, ... Več

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640
Zlati partner

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
Skoraj vsak mora vsebino, namen in vrednost svojega dela sporočiti strankam, obiskovalcem ali sodelavcem. Multimedijska oprema z integriranimi avdio in video funkcijami pomaga širiti ... Več

BILAZ d.o.o.

Sedejeva ulica 8, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 19 00
Ponudba kakovostnih storitev s kvalitetnimi materiali in "brand name" računalniškimi blagovnimi znamkami jih uvršča v sam vrh tovrstnih ponudnikov. Cenovna politika podjetja je ... Več