Mobilno RSS Facebook Twitter E-novice Nastavi za domačo stran Dodaj med priljubljene Podcast Rock Radio Pozabljeno geslo Registriraj se PrijavaOsvoji HTC Sensation XL

Pravila in pogoji za sodelovanje v nagradni igri Osvoji HTC Sensation XL

Organizator nagradne igre je medij Računalniške novice oziroma podjetje Nevtron & Company, d.o.o. (v nadaljevanju Računalniške novice).


1. Pogoji sodelovanja

V nagradni igri lahko sodelujejo vsi, ki izpolnijo pogoje podane v teh pravilih, razen zaposleni v podjetju Nevtron & Company, d.o.o.-


2. Trajanje nagradne igre in njen namen

Namen nagradne igre je promocija sistema Piano, t.j. skupna naročnina na spletne vsebine izbranih slovenskih medijev na internetu, promocija portala www.racunalniske-novice ter promocija izdelka pametni telefon HTC Sensation.  Nagradna igra poteka od 19. 01. 2012 do vključno 30.01.2012


3. Opis nagradne igre in oblike sodelovanja

Opis nagradne igre:
Nagradna igra poteka na spletnem portalu www.racunalniske-novice.com ter na Facebook strani www.facebook.com/RacunalniskeNovice, kjer se uporabniki potegujejo za glavno nagrado pametni telefon HTC Sensation XL. V nagradni igri sodelujejo:
- vsi uporabniki, ki na podstrani spletnega portala ter na Facebook strani Računalniških novice v posebnem obrazcu vnesejo/izpolnijo zahtevane podatke (vnesejo svoj delujoči e-mail naslov)  ter v nadaljnem koraku povabijo svoje podatke ter tri (3) delujoče e-mail naslove prijateljev.


4. Pogoji za sodelovanje v nagradni igri »Osvoji HTC Sensation XL«

V nagradni igri lahko sodelujejo:

  • Fizične osebe, ki imajo stalno prebivališče v Republiki Sloveniji,
  • Mladoletne osebe, vendar nagrado lahko prejmejo le na podlagi pisne odobritve staršev oz. zakonitega zastopnika,
  • Ter oboji na podstrani spletnega portala http://www.racunalniske-novice.com  ali na Facebook strani Računalniških novic www.facebook.com/RacunalniskeNovice izpolnijo dva koraka:
  1. Korak: V poseben obrazecn vnesejo svoj delujoči e-mail naslov, s katerim se prijavljajo za eksluziven dostop do vsebine večjih slovenskih medijev preko sistema PIANO
  2. Korak: V poseben obrazec vnesejo  Ime, Priimek ter tri (3) delujoče e-mail naslove svojih prijateljev

 

5. Nagrade in njihov prevzem

Glavna nagrada nagrada za sodelovanje v nagradni igri je pametni telefon HTC Sensation XL (v nadaljevanju HTC Sensation), ki ga bo zmagovalec prejel po žrebu izvedenem na sedežu organizatorju, in sicer po koncu nagradne igre. Glavno nagrado podarja podjetje HTC MasterDistributor for Central&Southest Europe

Nagrado bo nagrajenec prejeli v roku 7 dni po koncu nagradne igre oziroma najkasneje 7 dni po žrebu izvedenem na sedežu organizatorja.

Pogoj za prejem nagrade je, da izžrebanec organizatorju v 15 dneh po prejemu obvestila, v vsakem primeru pa pred izročitvijo nagrade, pošlje po elektronski pošti naslednje osebne podatke: ime, priimek, naslov stalnega oz. začasnega prebivališča, davčna številka in davčna izpostava. Osebe, ki jim je bila delno ali v celoti odvzeta poslovna sposobnost, so dolžne predložiti tudi pisno odobritev zakonitega zastopnika. Elektronsko obvestilo o tem, da je bil udeleženec izžreban, s pozivom, kaj mora organizatorju nagradne igre predložiti, bo organizator poslal izžrebancu  na elektronski naslov, ki ga je podal v posebnem obrazcu na podstrani spletnega portala www.racunalniske-novice.com

Denarno izplačilo nagrad ni mogoče, nagrada ni prenosljiva, menjava nagrad ni mogoča.

Organizator si pridržuje pravico, da ne podeli nagrad, če:

• nagrajenec ne izpolni pogojev za prevzem nagrade,

• se pojavi dvom o istovetnosti podatkov (lažni profil),

• se ugotovi, da je uporabnik v igri sodeloval v nasprotju s pravili in pogoji nagradne igre,

• izžrebanec pravočasno ne posreduje točnih in pravilnih zahtevanih podatkov


6. Davki in akontacija dohodnine

Nagrado podarja podjetje HTC MasterDistributor for Central&Southest Europe. Zmagovalec nagradne igre, ki bo prejel glavno nagrado HTC Sensation XL, bo prejel telefon v trajno uporabo, in sicer kot trajni reverz. Nagrajenec krije tudi vse stroške povezane s prevzemom nagrade (morebitne potne stroške ipd.). Ob prejemu nagrade se mora nagrajenec identificirati z osebnim dokumentom. 


7. Izključitev odgovornosti

Organizator ne prevzema nikakršne odgovornosti za:

• nedelovanje aplikacije „Osvoji HTC Sensation XL" in posledice nedelovanja, ne glede na razloge za nedelovanje,

• nedelovanje aplikacije „ Osvoji HTC Sensation XL ", ki je posledica izpada omrežja pogodbenih partnerjev, izpada električne energije ali drugih tehničnih motenj, ki bi lahko začasno motile uporabo storitve,

• kakršne koli posledice, ki bi jih sodelujoči utrpel zaradi sodelovanja v nagradnem žrebanju,

• kakršne koli posledice ob koriščenju nagrad.


8. Varstvo osebnih podatkov

Sodelujoči z vpisom svojega e-mail naslova preko spletnega obrazca na podstrani spletnega portala www.racunalniske-novice.com ter na Facebook strani Računalniških novic izrecno dovoljuje, da organizator nadalje obdeluje njegove osebne podatke, ki jih je navedel v spletnem obrazcu na podstrani www.racunalniske-novice.com ( e-naslov).

Organizator bo pridobljene osebne podatke obdeloval za potrebe izvedbe nagradne igre (izbor nagrajencev, obveščanje o nagradah), za statistično obdelavo in raziskave, raziskovanje trga, pošiljanje ponudb in reklamnega gradiva ter za telefonsko, pisno in elektronsko anketiranje ter zbiranje naročil.

S sodelovanjem v nagradni igri udeleženec soglaša, da mu organizator pošilja brezplačna splošna obvestila, vezana na nagradno igro, ter 1x tedensko e-novice Računalniških novice, in sicer do preklica tega soglasja.

Z udeležbo v nagradni igri se udeleženci vnaprej strinjajo in soglašajo, da se, v primeru da postanejo nagrajenci, javno objavi njihovo ime, priimek ter kraj bivanja v vseh medijih in spletnih straneh podjetja Nevtron & Company, d.o.o., Ljubljana. Drugi podatki ne bodo objavljeni v javnosti.

Organizator se zavezuje, da podatkov nagrajencev ne bo posredoval tretjim osebam, razen če je to potrebno zaradi izvedbe nagradne igre ali če je to dolžan v skladu z veljavnimi predpisi. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik možnost vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov v zbirki podatkov, skladno z veljavnimi predpisi.

Za prekinitev sodelovanja v nagradni igri mora podati zahtevek na e-poštni naslov [email protected]

 

9. Opis nagrad

1. nagrada – pametni telefon HTC Sensation XL se podeli uporabniku po žrebu izvedenem na sedežu organizatorja, in sicer na naslovu Koprska ulica 72.


10. Žreb nagrad

Ob izpolnjevanju pogojev za sodelovanje v nagradni igri imajo vsi udeleženci žrebanja enake možnosti osvojiti nagrado. Izid žrebanj je naključen. Žrebanja bodo potekala po načelu naključne računalniške izbire s seznama udeležencev. Rezultati žrebanja bodo objavljeni na spletni strani www.racunalniske-novice.com, na Facebook strani Računalniške novice, najkasneje 7 dni pozaključku nagradne igre.

Žrebanje se opravi elektronsko, in sicer tako, da se podatki (e-mail naslov) vseh sodelujočih, ki izpolnjujejo pogoje sodelovanja v žrebu nagradne igre, vnesejo v elektronsko zbirko podatkov, izmed katerih se izžrebajo izžrebanci.

Pravila nagradne igre so na ogled na spletni strani www.racunalniske-novice.com. S sodelovanjem v nagradni igri »Osvoji HTC Sensation XL« na spletnem portalu www.racunalniske-novice.com ter na FB strani Računalniških novic, sodelujoči potrjujejo, da so seznanjeni s pravili nagradne igre »Osvoji HTC Sensation XL« in jih tudi sprejemajo ter se z njimi strinjajo. V primeru kakršnegakoli spora ali nejasnosti štejejo ta pravila za primarna v odnosu do vseh morebitnih drugih objav, bodisi v tiskani, elektronski ali katerikoli drugi obliki. Avtentično tolmačenje teh pravil določa izključno organizator.

 

Ljubljana, 19. Januar 2012

 

 
V zgornje okence vpišite vaš elektronski naslov, na katerega boste prejeli nadaljna navodila.

Mozilla Firefox

Kliknite na meni Orodja (Tools) in izberite Možnosti (Options)
V zavihku Splošno (Main) v polje Domača stran (Home Page) vpišite naslov rn.si
Kliknite na gumb V redu (OK)

Internet Explorer

Kliknite na meni Orodja (Tools) in izberite Internetne možnosti (Internet Options)
V zavihku Splošno (General) v polje Home Page (Domača stran) vpišite naslov rn.si
Kliknite na gumb V redu (OK)

Chrome

Hkrati pritisnite ALT+F in izberite Možnosti
V zavihku Osnove kliknite na gumb Uporabi trenutno stran
Kliknite na gumb Zapri

Netscape Navigator

Kliknite na meni Tools in izberite Options
V zavihku Main v polje Home Page vpišite naslov rn.si
Kliknite na gumb OK

Opera

Hkrati pritisnite CRTL+F12
Kliknite gumb »Use current«
Kliknite na gumb OK

Safari

Hkrati pritisnite tipki CTRL+","
Izberete zavihek General
Kliknite gumb »Set to current page«

Mozilla Firefox

Hkrati pritisnite tipki CTRL+D
Kliknite na gumb Shrani (Save)

Internet Explorer

Hkrati pritisnite tipki CTRL+D
Kliknite na gumb Dodaj (Add)

Chrome

Hkrati pritisnite tipki CTRL+D
Kliknite na gumb Končano (Finish)

Netscape Navigator

Hkrati pritisnite tipki CTRL+D
Kliknite na gumb OK

Opera

Hkrati pritisnite tipki CTRL+D
Kliknite na gumb OK

Safari

Hkrati pritisnite tipki CTRL+D
Kliknite na gumb OK