Igre
17.09.2019 07:00
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Resident Evil se vrača z večigralsko obzgodbo

V Project Resistance bo možno zaigrati tudi kot notorični Mr. X.
V Project Resistance bo možno zaigrati tudi kot notorični Mr. X.

Po številnih namigovanjih je Capcom sedaj tudi uradno napovedal, da bo prihajajoče novo poglavje franšize Resident Evil sodelovalna večigralska obzgodba, ki nosi naslov Project Resistance.

Vendar sodeč po napovedniku, ne bo klasična kooperativna streljanka, marveč asimetrična izkušnja v stilu Dead by Daylight in Friday the 13th. Štirje igralci se bodo s skupnimi močmi trudili ostati živi pred hordami živih mrtvecev ter drugimi krvoločnimi nasprotniki, za katerimi bo stal njihov glavni nasprotnik – peti igralec.

Medtem ko ljubitelji franšize ne odobravajo žanrske spremembe, avtorji pravijo, da želijo igralcem ponuditi še kaj drugega kot zgolj še eno tipično Resident Evil igro. Seveda Project Resistance ni prvi takšen naslov v tej legendarni japonski seriji grozljivk, saj jo je Capcom v smer spletnega večigralstva usmeril že pred več kot 15 leti z Resident Evil Outbreak.

Igro bo poganjal grafični pogon RE Engine, ki je letos navdušil v izvrstni predelavi Resident Evil 2 in Devil May Cry 5, prvi pa jo bodo v beta različici lahko preizkusili Japonci, in sicer že v začetku prihodnjega meseca.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
napovedi iger


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710

RETTRO d.o.o., vaš partner v razvoju IT-rešitev

Šlandrova 4b, 1000 Ljubljana, Tel: 031 313 312
Mikro podjetje Rettro d.o.o. je specializirano za razvoj različnih informacijskih sistemov z najnovejšimi tehnologijami po meri naročnika. Znanje in izkušnje Rettrovih strokovnjakov ... Več
Zlati partner

Huawei

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 080 9808

COMCOM d.o.o.

Lapajnetova ulica 29, 5280 Idrija, Tel: 05 372 20 20
Ukvarjajo se s: SAP svetovanjemPodatkovno analitiko in inženiringom Več