Računalništvo, telefonija
21.10.2019 08:00

Deli z drugimi:

Share

Brezžične slušalke Xiaomi za slabih 17 evrov

Xiaomi Haylou GT2
Xiaomi Haylou GT2

Brezžične slušalke so zelo hitro nadomestile klasične slušalke, kot smo jih poznali do pred leti. So namreč dosti bolj priročne, pozabimo pa lahko na zapletanje kablov in podobno.

Na spletni prodajalni Ebay smo zasledili zanimivo ponudbo, ki je kot nalašč za vse, ki pri teku ali drugih aktivnostih radi poslušajo glasbo. Slušalke Xiaomi Haylou GT2 so namreč na spletni povezavi https://www.ebay.com/itm/233371716049 na voljo že za zgolj 16,89 evra.

Slušalke Xiaomi Haylou GT2 so pričakovano združljive z vsemi mobilnimi napravami iOS in Android, ki podpirajo brezžično povezavo Bluetooth 5.0. Priročen polnilni etui je opremljen z 380 mAh baterijo, same slušalke pa s 43 mAh baterijo. Napolnjena baterija slušalk zadošča za do 4 ure delovanja, z vmesnimi ponjenji v polnilni škatlici oziroma etuiju do 15 ur delovanja. Polnili jih boste približno uro in pol.

S slušalkami lahko preprosto sprožimo predvajanje glasbe, ga ustavimo ali preklapljamo med skladbami, seveda pa se lahko tudi oglasimo na telefonski klic.

Več informacij o nadvse zanimivih brezžičnih slušalkag Xiaomi Haylou GT2 je na voljo na spletni povezavi https://www.ebay.com/itm/233371716049. Preko te povezave lahko seveda opravimo tudi nakup.

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

T-2 d.o.o

Verovškova ulica 64a, 1000 Ljubljana, Tel: 064 064 064
Za podjetja in domove je dostop do interneta v večini primerov bolj pomemben kot njihove druge podporne storitve. Praktično vsa podjetja potrebujejo internetni dostop za vsako delovno ... Več
Zlati partner

AVTERA d.o.o. – LINKSYS

Litijska 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 58 53 610
Linksys, internet - sinonim za kvalitetno mrežno opremo, ki zagotavlja stik s svetom. Zmogljiva, varna in zanesljiva oprema za dom in manjša podjetja. Rešitve, ki jih Linksys ponuja, ... Več

REDIT d.o.o.

Vodnikova cesta 232 , 1000 Ljubljana, Tel: 040 768 404
Podjetje Redit d.o.o. je za uporabnike ključnega pomena saj s svojimi storitvami poskrbi za nemoteno delo od doma oziroma za to, da računalnik deluje tako, kot od njega pričakujemo. ... Več
Zlati partner

ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Vas zanima, kako vzpostaviti trajno in dobičkonosno komunikacijo s ključnimi ciljnimi skupinami, ki so pomembne za uspešno poslovanje podjetja in njegovo pozitivno podobo v javnosti? ... Več