Računalništvo, telefonija
08.10.2019 09:14

Deli z drugimi:

Share

Če se vaš iPhone 6S noče vključiti, vam ga go Apple brezplačno popravil

Pametni mobilni telefoni iPhone 6S in iPhone 6S Plus, ki so bili izdelani od oktobra 2018 do avgusta letos, imajo težavo z vklopom.
Pametni mobilni telefoni iPhone 6S in iPhone 6S Plus, ki so bili izdelani od oktobra 2018 do avgusta letos, imajo težavo z vklopom.

Pri podjetju Apple so priznali napako v proizvodnji pametnih mobilnih telefonov iPhone 6S in iPhone 6S Plus, ki so bili izdelani od oktobra 2018 do avgusta letos. Zaradi te napake se lahko zgodi, da omenjenih telefonov ni mogoče ročno vključiti, za to pa naj bi bila kriva ena izmed elektronskih komponent. Če ste torej kupili nekoliko novejši iPhone 6S vam priporočamo, da na spletni strani https://support.apple.com/sl-si/iphone-6s-6s-plus-no-power-issues-program nemudoma preverite, ali je tudi vaša mobilna naprava izpostavljena težavi z nekakovostnimi elektronskimi komponentami.

V omenjeno spletno stran vnesite le serijsko številko vašega pametnega mobilnega telefona iPhone 6S oziroma iPhone 6S Plus. S pritiskom na gumb »Submit« vam bo podjetje Apple sporočil, ali ste upravičeni do brezplačnega popravila pri enem izmed njihovih pooblaščenih serviserjev. Pri tem pa je podjetje Apple seveda postavilo določene omejitve. Telefon mora namreč pred popravilom biti brezhiben, v nasprotnem primeru bomo morali najprej plačati za popravilo napake, ki ni povezana s težavo vklopa naprave, kot je na primer počen zaslon ali poškodovano ohišje.

Mobilne telefonem iPhone 6S oziroma iPhone 6S Plus, kupljene v evropskem gospodarskem prostoru, je mogoče popraviti v katerikoli državi članici. Omenjeno brezplačno popravilo pa je mogoče opraviti šele po dveh letih po nakupu naprave, kar ne zajema podaljšane garancijske dobe. Več informacij o omenjenem opravilu pa si lahko preberete na Applovi namenski spletni strani https://support.apple.com/sl-si/iphone-6s-6s-plus-no-power-issues-program.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

PROLON d.o.o.

Rogaška cesta 27, 3240 Šmarje pri Jelšah, Tel: 041 364 535
Računalniki so postali ključno poslovno orodje. Uporabljajo se pri vseh vidikih delovanja podjetja, vključno z ustvarjanjem in prodajanjem izdelkov, trženjem, računovodstvo, administracijo ... Več

OMREŽJE d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 10
Združite vse na eni položnici in prihranite denar Ali še vedno plačujete storitve interneta, televizije ter fiksne in mobilne telefonije ločeno? Zagotovo ste že kdaj pomislili, ... Več
Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847

KARTUŠE.NET

Titova cesta 44, 2000 Maribor, Tel: 040 125 585
Kartuše za Epson Kartuše za Canon Kartuše za HP Kartuše za Lexmark Kartuše za Brother Kartuše za Dell Kartuše za Samsung Tonerji za HP Tonerji za Samsung ... Več