Računalništvo, telefonija
12.08.2015 15:42
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

COOL za vsakogar

Z več kot 100 milijoni prodanih pametnih telefonov v prvem četrtletju 2015, Kitajska v zadnjih letih postaja trg, ki nakazuje trende in razvoj trga.
COOL za vsakogar
COOL za vsakogar

Ob vedno večjih zaslonih, spominu in drugih značilnostih se kar samo odpira vprašanje, kaj je pomembno za uporabnika? Cena? Dizajn? Fotoaparat? Koliko je potrošnik pripravljen plačati za novi pametni telefon? Koliko točk je potrebnih za dobro fotografijo, koliko jedrni procesor je potreben za vsakodnevno uporabo? Večini operacij zadošča dvojedrni procesor, ostali so običajno potrebni za igranje video iger.

Največji ponudnik video vsebin na Kitajskem LeTV je na hongkonški borzi pretekli mesec kupil lastniški delež družbe Coolpad LTD, v vrednosti 350 milijonov dolarjev, in tako postal drugi največji lastnik več milijard dolarjev vredne družbe. Kakovostne vsebine z LeTV bodo v prihodnje na voljo na Coolpad napravah, kar bo omogočalo razvoj znamke, vstop na zahtevna tržišča in spremenilo uporabo pametnih telefonov. S tem bodo pametni telefoni še bolj prevzeli možnost uporabe kot TV, povišala se bo tudi uporabna vrednost kakovostnih vsebin.

Coolpad je četrti največji proizvajalec in sedma največja blagovna znamka pametnih telefonov na svetu. Od leta 2003 združuje eleganten dizajn, izbrane materiale, prvovrstno izdelavo in kakovostno uporabniško izkušnjo.

Coolpad verjame, da je pametni telefon življenjski partner, ki uporabniku omogoča izražanje individualne osebnosti in zagotavlja edinstveno izkušnjo s cool napravo.

Coolpad stremi k neločljivi povezavi med tehnologijo, znamko in uporabnikom. Coolpad pametni telefon je zgolj začetek. Fotografije, kontakti, dokumenti in aplikacije so dragoceni gradniki, ki pametni telefon spreminjajo v bogato osebno doživetje.

Coolpad je lastnik več kot 5.000 patentov, ki so povezani z mobilnimi aplikacijami, brezžično in LTE tehnologijo, telekomunikacijo, dual SIM card tehnologijo in mnogih drugih, kar ga uvršča med najbolj plodne razvijalce.

Svetovni proizvajalec na evropski trg prihaja avgusta 2015 in z velikim zadovoljstvom sporoča, da mu pri vstopu na zahtevni evropski trg pomaga družba TCCM, najbolj uspešen distributer v Osrednji in Vzhodni Evropi.

Kmalu bo znano tudi, kateri telefoni prihajajo na evropsko tržišče, zagotovo pa bodo opremljeni z LTE tehnologijo, izjemnim dizajnom in cool ceno.

Več informaci na Coolpad Slovenija Facebook strani.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Srebrni partner

STROMBOLI d.o.o.

Cesta komandanta Staneta 4a, 1215 Medvode, Tel: 01 620 88 00
Revija Računalniške novice spada med najbolj uveljavljene medije s področja informacijskih tehnologij. Ponuja kakovostno vsebino za nizko ceno, namenjena pa je predvsem objavi novosti ... Več

ARCHUS.SI d.o.o.

Cankarjeva ulica 9c, 6000 Koper/capodistria, Tel: 070 890 096
O podjetju Archus.si  ARCHUS.SI d.o.o. je podjetje iz Kopra. Kot prvi v Sloveniji so leta 2008 oz. 2009 začeli ponujati nekaj aktualnih in zanimivih produktov nove tehnologije, kot ... Več

CICERO, BEGUNJE, d.o.o.

Stegne 21c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 507 42 92, 041 662 178

PRANA 3STIL d.o.o.

Opekarniška cesta 15a, 3000 Celje, Tel: 051 807 390
Podjetje Prana 3stil je specializirano za računalniške stortve, kot so razvoj Windows/Linux programske opreme, prodaja, servis in podobno. Več