Računalništvo, telefonija
15.08.2020 13:29

Deli z drugimi:

Share

Netflix želi posneti svoj lastni film Star Wars ali Harry Potter

Netflix želi posneti svoj lastni film Star Wars ali Harry Potter
Netflix želi posneti svoj lastni film Star Wars ali Harry Potter

Netflix razmišlja o lastni verziji filma Star Wars ali Harry Poter. Govorimo o fantazijsko-pustolovskemu filmu, ki se še posebej sklada s filmom A New Hope in prvima dvema adaptacijami Harryja Potterja. To informacijo je za Tech Radar potrdil Tendo Nagenda, podpredsednik Original Filma pri Netflixu. Na vprašanje, kateri filmi so na Netflixovem seznamu želja, je Nagenda odgovoril, da se Netflix v bodoče usmerja predvsem v smer fantazijskih filmov, ki bodo primerni za družine.

Trenutno se ukvarjamo z velikimi filmi, primernimi za splošna občinstva, želimo si pustolovskih filmov. Nekaj podobnega kot je prvi Star Wars, ali Harry Potter 1 in 2. Veliko družinskih filmov, akcije, fantazije in spektakla. Menimo, da bi lahko ti filmi pritegnili precej pozornosti, kar je naš glavni cilj. Predstavljajte si nekaj v smeri filma Jumanji. To je naš nasledji korak,” je povedal Nagenda.

Nagenda je bil pred prihodom na Netflix del Disneyjeve zgodbe, Netflixu pa se je pridružil avgusta 2018. To pomeni, da bi lahko zgoraj omenjeni fantazijski filmi bili ravno pravšnji za njegovo znanje. Če se slučajno sprašujete, ali bo Netflixu zmanjkalo originalnih filmov do konca leta, imamo za vas dobro novico, kajti ne bo jih zmanjkalo. “Imamo še veliko manevrskega prostora, definitivno dovolj za letošnje leto in tudi del leta 2021,” je dodal Nagenda. Po njegovem mnenju ima Netflix pripravljeno dobro strategijo, kar se tiče prihajajočih se filmov.

Naslednji veliki Netflixov film je “superjunaški” Project Power, ki prihaja 12. avgusta. Kar pa se tiče prihodnosti na dolgi rok, je Netflix pred kratkim sklenil pogodbo z režiserji filma Avengers: Endgame, ki naj bi ustvarili 200-milijonski projekt, vohunski film, kjer naj bi glavno vlogo prevzela Chris Evanc in Ryan Gosling.

Ima Netflix vse, kar je potrebno, da ustvari filme najvišje kakovosti?

Netflix je postal zelo dober pri najemanju prestižnih režiserjev, ki brez težav ustvarijo kakovostne filme – recimo Spike Lee in njegov Da 5 Bloods, Noah Baumbach in Marriage Story, Alfonso Cuaron in Roma ter Martin Scorsese s filmom The Irishman.

Ne glede na vse pa Netflix še vedno ni mesto, kamor bi ljudje šli iskat največje filme. Filmi, kot sta Extraction in The Old Guard so super za čas karantene in socialne izolacije, ko si je pač potrebno z nečemer krajšati čas, vendar pa, roko na srce, če bi imeli možnost iti v kino, bi jih v celoti izpustili. Kakorkoli že, glede na negotovo prihodnost kinematografov, je Netflixov sistem trenutno več kot pravilen. Samo upamo lahko, da bodo njegovi poizkusi snemanja velikih filmov uspevali.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640
Zlati partner

INFO-KOD d.o.o.

Cesta v Gorice 34a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 24 99
Skupina INFO-KOD že dvajset let ponuja rešitve na področju avtomatske identifikacije, ki je podlaga za računalniško izmenjavo podatkov. INFO-KOD d.o.o. je eden izmed glavnih distributerjev ... Več
Zlati partner

PC H.AND d.o.o.

Brezovce 10, 1236 Trzin, Tel: 01 530 08 00
PC H.AND - podjetje s tradicijo Svetovni trg ponuja pravo enciklopedijo izdelkov, med katerimi se težko odločimo. Na pomoč vam priskoči podjetje PC H.AND, ki se lahko pohvali z ... Več
Zlati partner

GROWTHCOM d.o.o.

PE Ljubljana, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, Tel: 051 313 192
Growthcom - vaš specialist za digitalni marketing Svoje 10-letne izkušnje s področja prodaje in digitalnega marketinga je z nami delil direktor podjetja, David Fabjan. V Growthcomu ... Več