Računalništvo, telefonija
22.10.2020 06:00
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nova številka revije: Napredne poslovne rešitve in e-pisarne so vse bolj aktualne

Z digitalnimi poslovnimi rešitvami si danes olajšamo marsikatero opravilo. Z njihovo pomočjo smo hitrejši, naredimo več, hkrati pa je tudi možnost napak manjša. Poslovne rešitve in e-pisarne za podjetja prinašajo mnoge koristi.
Nova številka revije: Napredne poslovne rešitve in e-pisarne so vse bolj aktualne
Nova številka revije: Napredne poslovne rešitve in e-pisarne so vse bolj aktualne

Veliko opravil, ki potekajo v podjetjih, je bilo še pred desetimi leti treba opravljati ročno. Še večja razlika se pokaže, če pogledamo dlje v preteklost. Kot na ostalih področjih vsakdanjega življenja, so tudi v poslovnem svetu procesi izboljšani, poenostavljeni in hitrejši – predvsem na račun razvoja informacijskih tehnologij oziroma e-storitev. Brez tega danes podjetja enostavno niso več konkurenčna.

Verjetno vas večina pozna kratice, kot so CRM, HRM, BI, ERP in podobno. Gre za napredna orodja, ki podjetjem pomagajo do hitrejših in boljših odločitev, saj je informacijska podpora za procese odločanja bolj izpopolnjena kot kadarkoli prej. Ta orodja v praksi omogočajo planiranje virov na ravni celotnega podjetja, kot je upravljanje z nakupi, upravljanje s prodajo, nadzor denarnih tokov, izdelava prednastavljenih poročil, grafov in še mnogo več. Poleg tega se omenjena orodja uporabljajo tudi za upravljanje s strankami oziroma kupci, saj omogočajo hitro in učinkovito upravljanje z njihovimi podatki, računi, naročili in podobno.

25 najpomembnejših bližnjic na tipkovnici sistema Windows

Če redno uporabljate operacijski sistem Windows, vam bodo bližnjice močno olajšale življenje in povečale vašo produktivnost.

Pripravili smo seznam petindvajsetih ključnih bližnjic, med katerimi določene zagotovo poznate, spet druge pa boste še spoznali in takoj opazili njihovo dodano vrednost. Ko se boste enkrat navadili na njihovo uporabo, boste ugotovili, kako enostavno je lahko upravljanje sistema Windows.

Več vsebine lahko preverite v sveži izdaji revije Računalniške novice, ki je že na voljo v vaši najljubši prodajalni časopisov in revij.

V tokratni številki revije Računalniške novice ne spreglejte tudi:

  • Goljufanje pri komercialnem igranju iger na spletu
  • Zoom z možnostjo organizacije plačljivih spletnih dogodkov
  • Napredna pametna zapestnica Sony Wena 3

Sledite nam tudi na družbenih omrežjih:


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NUFIRA d.o.o.

Ob Suhi 4d, 2390 Ravne na Koroškem, Tel: 041 722 132
Vsako hitro rastoče podjetje se spopada z odločitvami glede najboljšega poslovnega sistema za upravljanje svojih poslovnih procesov. Pravilna integracija integriranega programskega ... Več

ZwCAD SLOVENIA

Prečna 9b, 2000 Maribor, Tel: 02 471 12 40
ZwCAD Slovenia pod okriljem podjetja Birocom 2000 d.o.o. ponuja rešitve na področju CAD, CAD/CAM in CAE programske (in strojne) opreme. Več
Zlati partner

NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Ecetera se je rodila leta 2001. Najprej se je morala spopasti s svojimi prvimi koraki na trgu in se boriti za obstoj v krutem svetu. Iz podjetja je napredovala v podjetje, ki se je ... Več
Srebrni partner

IPM Skupina, Holding d.o.o.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana,