Računalništvo, telefonija
19.11.2019 20:02
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pametna ročna ura Zeblaze Crystal 3 še nikoli ugodneje

Športna ročna ura Zeblaze Crystal 3 je lahko vaša že za 14,99 evrov.
Športna ročna ura Zeblaze Crystal 3 je lahko vaša že za 14,99 evrov.

Brez športne pametne ročne ure si mnogi sploh ne morejo več predstavljati vsakdana, drugi pa šele razmišljajo o nakupu. A dejstvo je, da s svojimi prednostmi in priročnostjo že trkajo na vhodna vrata mnogih izmed nas. Na njihovih majhnih zaslonih lahko pregledujemo pošto, klice, spremljamo dnevne aktivnost, pa tudi, kako smo spali in še in še.

Če še nimate lastne pametne ročne ure, ima spletni trgovec na portalu Ebay pravi izdelek za vas. V njegovo ponudbo je namreč vključil pametno ročno uro Zeblaze Crystal 3, ki jo odlikuje odlična izdelava in inteligentna tehnologija ter je celo vodotesna. Ura prikazuje čas preko zaslona s 3,3-centimetrsko oziroma 1,3-palčno diagonalo in ločljivostjo 240 x 240 slikovnih točk, spremlja vaše gibanje v realnem času ter sledi vašim dnevnim aktivnostim in vadbi. Ponoči spremlja vaše spanje in vam nato ponudi samodejno analizo, vse pa se lahko prikaže na zaslonu telefona, kar bo zagotovo marsikomu popestrilo njegov vsakdan.

Pametna ročna ura kompaktne oblike Zeblaze Crystal 3 seveda nudi pregled tudi nad prejetimi telefonskimi klici in sporočili (če je povezana s pametnim mobilnim teflonom preko modrozobe povezave), tako da nikoli ne boste zamudili pomembnih zadev. Ura je seveda združljiva z mobilnimi operacijskimi sistemi Android in iOS. Vgrajena baterija kapacitete 180 miliamper ur pa ji zagotavlja okoli sedem avtonomije delovanja v pripravljenosti.

Pametna ročna ura Zeblaze Crystal 3 je po akcijski ceni naprodaj na spletni povezavi https://www.ebay.com/itm/283676388701. Njena maloprodajna cena znaša zgolj 14,99 evrov, zato se nakup zagotovo splača.

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

4WEB d.o.o.

Brodišče 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 512 80 55
O agenciji 4WEB Digitalna agencija 4WEB obstaja že 20 let in v tem času so ustvarili že mnogo uspešnih spletnih strani, spletnih trgovin in različnih aplikacij. Odlikujeta ... Več

DATA COM. d.o.o.

Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana, Tel: 041 757 560
Komunikacija je moč. Je temeljni steber vseh področij življenja. V poslovni niši je vizualna komunikacija ključ za uspeh tržnih in oglaševalnih strategij. Človekova zmožnost ... Več
Diamantni partner

Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710

PRIMO TELEFONIJA d.o.o.

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 07 490 14 50