Računalništvo, telefonija
13.04.2018 11:15
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zakaj je Microsoft preklical najbolj pričakovano nadgradnjo za Windows 10?

Zakaj je Microsoft preklical najbolj pričakovano nadgradnjo za Windows 10?
Zakaj je Microsoft preklical najbolj pričakovano nadgradnjo za Windows 10?

Microsoft bi moral 10. aprila letos uporabnikom operacijskih sistemov Windows 10 ponuditi v prenos nadgradnjo Spring Creators Update, a do tega ni prišlo. To je v slabo voljo spravilo marsikoga, ki uporablja računalnik z Windowsi 10, saj je bila najnovejša različica 1803 že nared za proizvajalce računalnikov in tudi za člane programa Insider na spletnem portalu Release Preview. Microsoft je 10. aprila namesto nadgradnje Spring Creators Update uporabnikom ponudil v prenos nadgradnjo 17133.73, ki prinaša le manjše popravke, kar dejansko kaže na to, da nova večja nadgradnja še vedno ni povsem nared.

Na spletu so se takoj zatem pojavile govorice, da Microsoft velike nadgradnje ni ponudilo v prenos zaradi redke programske napake. Ta naj bi povzročila naključno zamrznitev računalnika, kar pomeni, da njegova uporaba zaradi neuspešno izvedene nadgradnje ni bila več mogoča. Na spletu se šušlja, da naj bi Microsoftovi programerji vse odkrite napake odpravili že v naslednjih nekaj tednih.

Nadgradnjo Spring Creators Update pa se bo nedvomno splačalo namestiti. Ta bo namreč prinesla številne izboljšave, kot je izboljšana uporaba grafičnega vmesnika, vključno z možnostmi zvočne pomoči, glasovnimi ukazi in upravljanjem s pogledom. Poleg tega bodo igričarji prejeli boljše orodje »Game Bar« ter podporo za video standard HDR.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Mauco d.o.o.

Zalog 2, 6230 Postojna, Tel: 068 642 605
V poslovnem svetu diverzifikacija pomeni razvejanje poslovanja na druge kategorije izdelkov, panoge ali trge. Diverzifikacija je pogosto zaščitna mreža pred izpadom dela v posamezni ... Več
Srebrni partner

IPM Skupina, Holding d.o.o.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana,

COMCOM d.o.o.

Lapajnetova ulica 29, 5280 Idrija, Tel: 05 372 20 20
Ukvarjajo se s: SAP svetovanjemPodatkovno analitiko in inženiringom Več

Makro Team d.o.o.

Ilaunigova ulica 5, 2230 Lenart v Slovenskih goricah, Tel: 040 410 451, 02 729 25 40
Ste mislili, da je IT podporna služba primerna le za večja podjetja? Zagotavljanje strokovne informacijske podpore bodisi na daljavo ali na fizični lokaciji ima številne prednosti, ... Več