Računalništvo, telefonija
29.07.2020 12:31
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Tehnološka zaščitna maska, ki navdušuje!

Tehnološka zaščitna maska se bo zagotovo takoj prikupila mladim!
Tehnološka zaščitna maska se bo zagotovo takoj prikupila mladim!

V zadnjih nekaj mesecih se je povpraševanje po zaščitnih maskah zelo povečalo, in sicer zaradi strahu pred novim koronavirusom. Medtem ko običajne zaščitne maske pokrijejo polovico obraza in so med številnimi bolj kot ne nepriljubljene, boste nad novo tehnološko masko modne hiše Lumen Couture zagotovo navdušeni. Tu namreč gre za nadvse všečne zaščitne maske, ki so opremljene z vgrajenimi zasloni LED.

Tehnološke zaščitne maske se bodo zagotovo priljubile mnogim, saj ji lahko povsem prilagodimo lastnim željam in potrebam. Poleg tega lahko posredujemo zelo jasno besedilno ali slikovno sporočilo. Za to potrebujemo le sodobnejši pametni mobilni telefon ter namensko aplikacijo, ki je seveda brezplačna. Zato ne preseneča, da se lahko na njej izrisujejo celo krivulje zvoka med poslušanjem glasbe.

Novodobna zaščitna maska je izdelana iz dvoslojnega bombažnega in mrežastega materiala, za potrebe pranja in razkuževanja pa je mogoče povsem odstraniti vgrajene elektronske komponente. Tehnološko zaščitno masko je mogoče naročiti na spletni povezavi http://www.lumencouture.com/buy-led-light-up-dresses/shop-tech-warning-face-mask/, zanjo pa bo treba odšteti preračunanih 81 evrov.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

OMREŽJE d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 10
Združite vse na eni položnici in prihranite denar Ali še vedno plačujete storitve interneta, televizije ter fiksne in mobilne telefonije ločeno? Zagotovo ste že kdaj pomislili, ... Več
Zlati partner

T-2 d.o.o

Verovškova ulica 64a, 1000 Ljubljana, Tel: 064 064 064
Za podjetja in domove je dostop do interneta v večini primerov bolj pomemben kot njihove druge podporne storitve. Praktično vsa podjetja potrebujejo internetni dostop za vsako delovno ... Več

REMIS d.o.o.

Letališka cesta 32, 1000 Ljubljana, Tel: 01 521 13 18
Zlati partner

EPSON

, ,