Računalništvo, telefonija
01.04.2020 06:37

Deli z drugimi:

Share

Tu je novi Samsung Galaxy M11!

Pametni mobilni telefon Samsung Galaxy M11 bo dovolj zmogljiv, da naj bi brez težav opravil tudi z najzahtevnejšimi nalogami.
Pametni mobilni telefon Samsung Galaxy M11 bo dovolj zmogljiv, da naj bi brez težav opravil tudi z najzahtevnejšimi nalogami.

Podjetje Samsung je pričakovano najavilo razpoložljivost novega pametnega mobilnega telefona družne Galaxy M, ki bo primeren tako za manj kot bolj zahtevne uporabnike. Čeprav pri južnokorejskem gigantu še niso razkrili maloprodajne cene novosti, so mnogi poznavalci prepričani, da ta ne bo pretirano drag. Glede na uporabljeno strojno opremo naj bi bilo za novost v Združenih državah Amerike treba odšteti med preračunanimi 91 evri in preračunanimi 136 evri.

Pametni mobilni telefon Samsung Galaxy M11 bo dovolj zmogljiv, da naj bi brez težav opravil tudi z najzahtevnejšimi nalogami. Novost je namreč opremljena z zaslonom Infinity-O s 16,2-centimetrskim oziroma 6,4-palčnim zaslonom ločljivosti 1.560 x 720 slikovnih točk in osemjedrni procesor Qualcomm 450 frekvence 1,8 gigahercev. Preostala strojna oprema pametnega mobilnega telefona Samsung Galaxy M11 obsega še tri oziroma štiri gigabajte sistemskega pomnilnika (odvisno od različice) ter vgrajeni pomnilnik kapacitete 32 gigabajtov oziroma 64 gigabajtov. Slednjega lahko razširimo s pomočjo pomnilniške kartice microSD, in sicer do kapacitete 512 gigabajtov. Dovolj dolgo avtonomijo delovanja pa bo zagotavljala baterija kapacitete 5.000 miliamper ur s tehnologijo hitrega polnjenja. Baterijo bomo seveda lahko polnili kar preko vmesnika USB-C.

Pri pametnem mobilnem telefonu Samsung Galaxy M11 je bilo odlično poskrbljeno tudi za fotografiranje in zajem videoposnetkov. Ta je namreč opremljen z glavno kamero ločljivosti 13 milijonov slikovnih točk, širokokotno kamero ločljivosti pet milijonov slikovnih točk in globinsko kamro ločljivosti dveh milijonov slikovnih točk. V luknji v zaslonu pa najdemo spletno kamero ločljivosti osem milijonov slikovnih točk, ki je opremljena z možnostjo odklepanja s skeniranjem obraza (Live Focus). Tu na žalost ni na voljo tehnologije brezstičnega plačevanja NFC.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

AVTERA d.o.o. – LINKSYS

Litijska 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 58 53 610
Linksys, internet - sinonim za kvalitetno mrežno opremo, ki zagotavlja stik s svetom. Zmogljiva, varna in zanesljiva oprema za dom in manjša podjetja. Rešitve, ki jih Linksys ponuja, ... Več
Zlati partner

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več

ARTIO PRINT & DESIGN

Cerkvenjak 13, 2236 Cerkvenjak, Tel: 031 538 000
Storitve tiska po meri sodobnega naročnika Pomislite na naslednje: iščete ponudnika za tisk letakov, brošur ali vizitk, storitev, ki jo v visoko konkurenčnem okolju potrebujemo ... Več
Srebrni partner

IPM Skupina, Holding d.o.o.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana,