Računalništvo, telefonija
09.01.2019 11:33
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

WhatsApp postal še bolj zanimiv

WhatsApp je končno pridobil možnost uporabe nalepk na fotografijah, videoposnetkih in animacijah GIF.
WhatsApp je končno pridobil možnost uporabe nalepk na fotografijah, videoposnetkih in animacijah GIF.

Storitev WhatsApp ima med uporabniki pametnih mobilnih telefonov, tabličnih računalnikov in drugih mobilnih naprav nedvomno zelo veliko privržencev. Trenutno jo namreč uporablja že več kot dve milijardi posameznikov po vsem svetu, število uporabnikov, predvsem mlajših, pa se povečuje s svetlobno hitrostjo. To je verjetno tudi razlog, zakaj so pri podjetju Facebook sprejeli odločitev, da priljubljeno aplikacijo opremijo s kar tremi novimi možnostmi.

Uporabnikom pametnih mobilnih telefonov iPhone je bila ponujena možnost tako imenovanega zasebnega odziva, ki je uporabnikom mobilnih naprav Android na voljo že dober mesec dni. Ta možnost uporabnikom omogoča, da zasebno odgovorijo tako osebi, ki je sporočilo poslala, kot tudi celotni skupini. Novo možnost izberemo tako, da kliknemo na sporočilo, na katero želimo zasebno odgovoriti in izberemo “Reply Privately” oziroma “zasebni odgovor”. Uporabniki starejših pametnih mobilnih telefonov iPhone s tehnologijo 3D Touch so dobili še možnost pregleda stanja tako, da se zgolj dotaknejo ikone.

Tretja nova možnost mobilne aplikacije WhatsApp pa bo zagotovo navdušila mnoge. Ta namreč sedaj omogoča uporabo nalepk na fotografijah oziroma slikah, videoposnetkih in animacijah GIF. Na ta način se lahko uporabniki nemudoma odzovejo na večpredstavnostne vsebine in jih pošljejo stikom. To opravijo tako, da kliknejo na ikono s smeškom in izberejo nalepko, ki jim je najljubša. Polega tega imamo tudi možnost spreminjanja velikosti nalepke, in sicer tako, da povsem ustreza velikosti fotografije ali videoposnetka.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

OPTIPRINT d.o.o.

Kranjčeva ulica 20, 1000 Ljubljana, Tel: 05 902 58 12
Podjetje Optiprint je leta 2009 uspešno predstavilo poslovni model nudenja cenovno dostopnega in brezskrbnega najema barvnih tiskalnikov in multifunkcijskih naprav. Uspešno poslovanje ... Več

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901

MITS d.o.o.

Butari 20a, 6272 Gračišče, Tel: 040 895 342
Bodite pozorni pri izbiri pravega ponudnika programskih rešitev za gostinstvo, hotelirstvo in druge storitvene dejavnosti. Večina ponuja le generične oblike rešitev, ki ne zadostujejo ... Več
Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35