Telefoni
09.11.2020 09:00

Deli z drugimi:

Share

21 nepogrešljivih dodatkov za vse ljubitelje Appla (1. del)

21 nepogrešljivih dodatkov za vse ljubitelje Appla (1. del)
21 nepogrešljivih dodatkov za vse ljubitelje Appla (1. del)

Lastniki iPhonov imajo na voljo ogromno zanimivih in kvalitetnih dodatkov. Vprašanje pa je, kateri so tisti, ki se jih resnično splača kupiti in ki nam nudijo največ za naš denar. Izbrskali smo kar nekaj iPhone dodatkov, katerih bi kot darilo bil vesel vsak imetnik iPhona. Od zabavnih ovitkov, brezžičnih polnilcev, slušalk in še mnogo več. Še niste odločeni, kaj podariti svojim najdražjim ob prihajajočih praznikih, spodnji seznam dodatkov vam lahko pomaga.

Dobra stvar iPhona je med drugim ta, da na trgu obstaja malo morje dodatkov, za vse možne proračune. Na eni strani “high-end” brezžične slušalke, zvočniki in celo polnilci, na drugi strani enostavni ovitki in zaščitni okvirji, klasični “Lightning” kabli in držala za vsega deset evrov.

PopSocket držalo

Zdi se, da so iPhoni iz leta v leto večji in zakaj ne bi svojim najdražjim olajšali uporabo naprave z držalom PopSocket? To se lahko uporablja za izboljšanje oprijema telefona, lahko pa jo celo uporabimo za gledanje videov in si telefon nastavimo po naših željah. Držala PopSocket so na voljo v različnih barvnih kombinacijah in dizajnih, kar pomeni, da bo vsak našel nekaj zase.

PopSocket Grip, na voljo v spletni trgovini PopSocket, od $10 naprej (od preračunanih 8,5 evrov naprej).

Dolg in trpežen iPhone kabel

Z “Lightning” kabli, ki jih Apple dodaja v paket ob nakupu novega iPhona je narobe sledeče: kabel je prekratek in premalo vzdržljiv oz. trpežen. Native Union Night Cable rešuje oba izpostavljena problema, in sicer z dolgim in močnim kablom, ki nam omogoča polnjenje brez zapletov.

Native Union Night Cable, na voljo na Amazonu, za $39.99 (preračunanih 34,00 evrov)

Lep usnjen ovitek

Nositi iPhone v lepem usnjenem ovitku nam daje občutek elegance in uglajenosti. Nomad je poskrbel, da lahko svoj iPhone opremimo s trpežnimi, zaščitnimi in dizajnersko dovršenimi ovitki, ki so narejeni iz mehkega Horween usnja.

Nomad iPhone ovitki, na voljo v spletni trgovini Nomad, od $49.95 do $79.95 (od preračunanih 42,56 do 68,13 evrov)

Zabavni, zaščitni ovitki

Case-Mate izdeluje mnogo zabavnih ovitkov za iPhone, kar pomeni, da se najde ovitek še za tako zahtevne ljubitelje iPhona. Od bleščečih, retro Kodak in celo vojaških ovitkov. Poleg tega, da so zabavni, so Case-Mate ovitki tudi zaščitni.

Case-Mate iPhone ovitki, na voljo na Amazonu, od $39.99 (preračunanih 34,00 evrov)

“Rock-n-roll” Bluetooth zvočnik

Marshall je znan po svoji klasični “rock-n-roll” estetiki, zvočnik Kilburn II Bluetooth Speaker pa je še posebej ikoničen. Že na prvi pogled lahko vidimo, da je Marshall za dotični zvočnik poskrbel s posebnim klasičnim izgledom. Poleg dizajna pa je Kilburn II dejansko zmogljiv Bluetooth zvočnik z masivno baterijo, ki lahko zdrži do 20 ur predvajanja glasbe.

Marshall Kilburn II Portable Bluetooth Speaker, na voljo na Amazonu, $299.00 (preračunanih 252,92 evrov)

Brezžična polnilna postaja

Če ima oseba, kateri kupujete darilo, iPhone 8 ali novejšega, potem je brezžični polnilec prava izbira. Polnilec Courant Catch:2 je privlačen polnilec, ki je zelo praktičen, saj polni dve napravi naenkrat. Narejen je iz italijanskega usnja in ima atraktiven najlonski kabel.

Courant Catch:2, na voljo na Amazonu, $150.00 (preračunanih 126,94 evrov)

Stilsko dovršene “on-ear” brezžične slušalke

Podjetje Bang & Olufsen izdeluje čudovite brezžične slušalke, ki izgledajo enako dobro, kot se slišijo. So sicer drage, vendar je kvaliteta zvoka resnično dobra, izgledajo lepo, poleg tega pa nas navdušijo s stabilno Bluetooth povezavo.

Bang & Olufsen H4 slušalke, na voljo na Amazonu za $231.30 (preračunanih 195,66 evrov)

Najnovejša pametna ura Apple Watch

Večina iPhone lastnikov bi z veseljem nosila Apple Watch, kar pomeni, da je to brez dvoma varna izbira darila. Kljub temu, da ni “top-of-the-line” Series 6, ima vse lastnosti, ki jih večina uporabnikov išče pri pametni uri. Ura spremlja vse metrike aktivnosti, srčni utrip in ostale zdravstvene parametre. Je resnično prava izbira za vse ljubitelje iPhona.

Apple Watch SE, na voljo na Best Buyju, od $269 (od preračunanih 227 evrov)

iPhone “gaming” kontroler

Če imate med bližnjimi koga, ki uživa v igranju iger na svojem iPhonu, obstaja velika verjetnost, da bi ta oseba še bolj uživala, če bi igre lahko igrala s čisto pravim kontrolerjem. Že res, da je Applova tehnologija na dotik vrhunska, vendar to še vedno ni isto, kot pravi, fizični gumbi na kontrolerju. Razmislite o nakupu enega od SteelSeries kontrolerjev in navdušite s svojim darilom.

SteelSeries Nimbus za iOS in Apple TV, na voljo na Best Buyju, $49.99 (preračunanih 42,27 evrov) (v času pisanja članka ni bil na voljo)

Zaščitni, vodoodporni ovitek

Če iščete darilo za nekoga, ki obožuje morje, vodo in na sploh vodne aktivnosti, potem je skoraj nujno, da ima tak uporabnik kvalitetno zaščito za svojo napravo. Lifeproof Fré ovitek je popolnoma vodoodporen do dveh metrov globine za eno celo uro. Poleg tega je dotična zaščita v celoti zaprta, kar pomeni, da praktično ni možnosti, da bi voda vdrla v notranjost.

Lifeproof Fré ovitek, na voljo na Amazonu, $42.47 (preračunanih 35,90 evrov) – $81.86 (preračunanih 69,20 evrov)

Hitri polnilec in “USB-C-to-Lightning” kabel

Z uporabo Belkinovega “USB-C-to-Lightning” kabla in “USB-C Wall Adapter” polnilca, lahko vsak, ki ima novejši iPhone polni svojo napravo še hitreje. Kabel ke poleg vsega še zelo vzdržljiv in MFi certificiran s strani Appla.

Belkin USB-C-to-Lightning Cable, na voljo na Amazonu, $19.99 (preračunanih 16,90 evrov)

Belkin USB-C Wall Adapter, na voljo na Amazonu,$16.99 (preračunanih 14,36 evrov)

Lahka, trpežna zaščita za ekran

Poškodovati ekran telefona je zelo enostavno in hitro se zgodi, da ostanemo brez ekrana, samo zato, ker smo bili malce nepazljivi. Zato je lahko preprosta zaščita za ekran še kako praktično darilo. Zagg je znan po svojih zaščitah, saj so tem trpežne, enostavne za namestitev, poleg tega pa se najdejo tudi takšne, ki recimo ponujajo blokiranje modre svetlobe itd.

InvisibleShield Screen Protectors, na voljo v spletni trgovini Zagg, od $19.95 (preračunanih 16,87 evrov)


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Apple telefoni

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

iRobot Slovenija

Masljeva ulica 3, 1230 Domžale, Tel: 01 530 04 60
Podjetje iRobot se kot vodilni svetovni proizvajalec robotov za domačo rabo že več kot 25 let posveča razvoju, oblikovanju in izdelavi robotov, ki ljudem pomagajo postoriti več. ... Več

TISKARNA SILVECO

PE Stegne, Stegne 3, 1000 Ljubljana, Tel: 031 707 667
Ali iščete način za preboj komunikacijske ovire med vami in vašimi potencialnimi strankami ali partnerji? V današnji digitalni dobi je trg enostavno prenasičen s spletnimi oglasi ... Več
Zlati partner

EPSON

, ,
Zlati partner

GROWTHCOM d.o.o.

PE Ljubljana, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, Tel: 051 313 192
Growthcom - vaš specialist za digitalni marketing Svoje 10-letne izkušnje s področja prodaje in digitalnega marketinga je z nami delil direktor podjetja, David Fabjan. V Growthcomu ... Več