Telefoni
05.09.2020 08:00

Deli z drugimi:

Share

Spektakularna Applova trgovina, ki plava na vodi

Spektakularna Applova trgovina, ki plava na vodi
Spektakularna Applova trgovina, ki plava na vodi

Apple gradi prvo plavajočo trgovino, ki je videti naravnost fantastično. Potrjena je tudi lokacija, in sicer bo “Applov mehurček” plaval v znameniti Marina Bay Sands v Singapurju. To bo tretja Applova trgovina v Singapurju po tem, ko so prvo odprli leta 2017.

“Apple Marina Bay Sands prihaja v Singapur. To je prva Applova trgovina na vodi,” je povedal Applov predstavnik za odnose z javnostmi.” Tako kot vse Applove trgovine po svetu, bo Apple Marina Bay Sands ponujala najboljše, kar lahko Apple nudi kupcem – in to na ikonični lokaciji v Singapurju. Komaj čakamo, da prva plavajoča trgovina odpre svoja vrata,” je dodal. Nova Applova trgovina bo postavljena v prostor nekdanjega mega nočnega kluba Avalon, ki je obratoval od leta 2011 do 2016.

Applov glavni izvršni direktor Tim Cook je lani decembra napovedal, da bi Singapur potreboval novo trgovino, saj sta prvi dve zelo zasedeni. Vrednost Applove delnice je letos poskočila za 70 %.

Dr. Seshan Ramaswami, profesor marketinga na Univerzi v Singapurju, je za medij The Straits Times povedal, da se mu zdi nenavadno, da velika korporacija v času pandemije odpira fizične trgovine. “Za zdaj menim, da nova trgovina ne bo pripomogla k presežku povpraševanja. Kljub temu pa se je potrebno zavedati, da so tovrstne premium lokacije, ki pritegnejo zelo ekskluzivno občinstvo, sicer težko dostopne. Velika podjetja, z globokimi žepi, kakršnen je tudi Apple, lahko izkoristijo krizo, da dobijo boljše najemne pogoje.”

“Podnevi stekleni paneli trgovine odsevajo podobo visokih stolpnic središča mesta in lesketajoče se vode, ponoči pa, kot lahko vidimo na sliki, kroglo obdajo futuristične podobe in različni vzorci,” so zapisali pri portalu 9to5Mac. Trgovina bo približno enakih dimenzij kot ostale singapurske lokacije, bo pa seveda poskrbljeno za vse Covid-19 ukrepe in predpise.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Apple telefoni

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667
Zlati partner

DATALAB SI d.o.o.

Hajdrihova 28c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 252 89 00
Datalab tehnologije Podjetje Datalab Tehnologije d.d. se ukvarja z razvojem poslovne programske opreme za vodenje podjetij. S poslovnim informacijskim sistemom PANTHEON povečate učinkovitost ... Več

COPIGRAF FAGANELJ d.o.o.

Ulica tolminskih puntarjev 4, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 34 56
V digitalnem svetu se poraja pomembno vprašanje. Je digitalna prisotnost vse, kar potrebuje podjetje? Je digitalna identiteta dovolj za krepitev prepoznavnosti blagovne znamke? Ne, ... Več

OBLIKOVANJE.COM

Slovenska ulica 25, 9000 Murska Sobota, Tel: 02 522 14 21
Podjetje Oblikovanje.com je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že od samega začetka. Z več kot 20 leti izkušenj ter s strategijo kakovostnega poslovanja in storitev ... Več