Telefoni
10.05.2020 12:08
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Honor 9X Lite z aplikacijami Google končno na voljo v Evropi

Novi Huawei Honor 9X Lite bo že imel prednameščene vse Googlove aplikacije, ki so značilne za Android.
Novi Huawei Honor 9X Lite bo že imel prednameščene vse Googlove aplikacije, ki so značilne za Android.

Tokrat imamo zelo dobro novico za vse, ki potrebujete pametni mobilni telefon, ki ponuja odlično razmerje med ceno in zmogljivostjo. V evropskem prostoru je namreč končno na voljo pametni mobilni telefon Honor 9X Lite, ki za nizko ceno ponuja dovolj zmogljivosti, da je kos tudi najzahtevnejšim nalogam. Novost bo namreč v prosti prodaji mogoče kupiti že za 200 evrov.

Pametni mobilni telefon Honor 9X Lite za evropski trg bo za preračunavanje podatkov uporabljal procesor HiSilicon Kirin 710 s tehnologijo GPU Turbo. Novost se nam bo zagotovo takoj prikupila, in sicer tudi na račun treh kakovostnih digitalnih fotoaparatov. Glavna in pomožna kamera razpolagata s slikovnim tipalom ločljivosti 48 milijonov slikovnih točk, medtem ko kamera za globino razpolaga s slikovnih tipalom ločljivosti dveh milijonov slikovnih točk. Na voljo je seveda tudi nepogrešljiva biskavica LED. Najdemo še kakovostno kamero za sebke, in sicer ločljivosti 16 milijonov točk.

Preostala strojna oprema nove različice pametnega mobilnega telefona Honor 9X Lite za evropski trg nas prav tako ne bo pustila na cedilu. Ta namreč obsega kakovostni zaslon ločljivosti 2.340 x 1.080 slikovnih točk in s 16,5-centimetrsko oziroma 6,5-palčno diagonalo, štiri gigabajte sistemskega pomnilnika in vgrajeni pomnilnik s 128 gigabajti prostora. Najdemo celo 3,5-milimetrski priključek za slušalke, ki so ga mnogi proizvajalci že povsem odpisali, a je še vedno nadvse uporaben.

Dovolj dolgo avtonomijo delovanja evropski različici pametnega mobilnega telefona Honor 9X Lite za evropski trg zagotavlja baterija zmogljivosti 3.750 miliamper ur s tehnologijo hitrega polnjenja. Programska oprema pa temelji na mobilnem operacijskem sistemu Android 9.0 Pie in uporabniškem vmesniku EMUI 9.o. Za pametni mobilni telefon Honor 9X Lite bo na evropskem trgu v prosti prodaji treba odšteti zgolj okoli 200 evrov, na voljo pa bo v zeleni in črni barvi.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

CDS COM d.o.o.

Pot k sejmišču 30, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 580 96 50
Podjetje CDS COM d.o.o. je na slovenskem trgu prisotno že več kot 30 let. Prepoznavno je kot kvaliteten distributer in serviser strojne opreme za potrebe digitalnega tiska. Poleg ... Več
Diamantni partner

Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
Zlati partner

LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM

Pot za Brdom 100 (Tehnološki Park - G), 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 71 80
Lenovo stremi k izdelavi vrhunskih računalnikov in internetnih naprav z vgrajenimi najnovejšimi tehnologijami, z edinstvenim dezajnom. Vse to za za brezkompromisno doživetje uporabnikov! Ena ... Več
Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847