Telefoni
13.07.2019 07:55

Deli z drugimi:

Share

Odličen igralni plošček za zgolj 31 evrov

Igralni plošček HUAWEI BETOP G1 Wireless BT Gamepad Game Controller Joystic bo nedvomno polepšal igranje številnih mobilnih iger.
Igralni plošček HUAWEI BETOP G1 Wireless BT Gamepad Game Controller Joystic bo nedvomno polepšal igranje številnih mobilnih iger.

Pametne mobilne telefone danes uporabljamo na vsakem koraku. Po rokah jih vrtimo praktično ves čas, saj ni opravila, ki ga ne bi zmogli. Klepetamo s prijatelji, urejamo službene dokumente, dostopamo do oddaljenih računalnikov, uživamo v videoposnetkih, beremo novice, fotografiramo in snemamo ter opravljamo še mnogo drugih stvari. Med njimi pa nedvomno vse bolj izstopa tudi igranje mobilnih iger, zato na trgu najdemo vse več igralnih pripomočkov namenjenih pametnim mobilnim telefonom. Med njimi še posebej izstopa igralni plošček HUAWEI BETOP G1 Wireless BT Gamepad Game Controller Joystick, ki je naprodaj na portalu Ebay.

Igralni plošček HUAWEI BETOP G1 Wireless BT Gamepad Game Controller Joystick je namenjen vsem ljubiteljem iger, ki razpolagajo s pametnim mobilnim telefonom Huawei z mobilnim operacijskim sistemom EMUI 9.0 ali novejšim. Ta je opremljen z zanesljivo brezžično povezavo Bluetooth 5.0, ki omogoča hitro odzivnost medtem ko igramo priljubljene računalniške igre. Poleg tega igralni plošček zagotavlja tudi odlično igričarsko izkušnjo tudi pri igranju najzahtevnejših akcijskih iger. Ker je novost opremljena z naprednim sistemom za upravljanje s porabo električne energije, bomo lahko z enim polnjenjem igrali dolgo časa.

Igralni plošček HUAWEI BETOP G1 Wireless BT Gamepad Game Controller Joystick za pametne mobilne telefone Huawei na srečo ni pretirano drag. Na spletni prodajalni Ebay na spletnem naslovu https://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=362697897307 je ta namreč lahko naš že za 34,99 ameriških dolarjev oziroma preračunanih 31 evrov. To je odlična akcijska cena, ki je v nobenem primeru ne gre zamuditi, saj bomo s ploščkom lahko še bolj uživali v igranju iger.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

CREAPLUS d.o.o.

Letališka cesta 33F, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 42 70
CREAPLUS d.o.o. je družba za zastopstva, mednarodno distribucijo in sistemsko integracijo sodobnih rešitev s področja računalniške varnosti in kriptografije ter za načrtovanje, ... Več

VideoExpert.eu – trgovina s profesionalno video opremo

Gunceljska cesta 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 01 512 22 11
Spletna trgovina VideoExpert.eu Spletna trgovina videoexpert.eu je vodilna slovenska trgovina s profesionalno video, cinema in broadcast opremo. Njihovo vodilo je nuditi najprimernejše ... Več
Zlati partner

EPSON

, ,
Zlati partner

SIDERA d.o.o.

Ulica Gradnikove brigade 11, 1000 Ljubljana, Tel: 031 777 790
O PODJETJU Sidera, ki v latinskem jeziku pomeni zvezda in je nastala v želji, da bi njena ustanoviteljica Urška Ambrož svoje dolgoletno delo v medijih združila s kreativno žilico, ... Več