Telefoni
13.10.2020 12:00
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Spremenite PIN za mBills MasterCard kar v aplikaciji

mBills - priljubljena mobilna denarnica, je obogatena z novimi možnostmi. Med drugim lahko sedaj brez obiska bankomata spremenite PIN kodo za MasterCard kartico kar v sami aplikaciji.
Spremenite PIN za mBills MasterCard kar v aplikaciji
Spremenite PIN za mBills MasterCard kar v aplikaciji

Uporabniki lahko sedaj brez obiska bankomata preprosto, kar v sami aplikaciji spremenijo PIN kodo svoje MasterCard debetne kartice, katero lahko pridobi vsak z nekaj preprostimi kliki in uspešno preverjeno identiteto.

To pa ni edina novost, ki so jo predstavili. Od sedaj naprej je možno pridobiti podatke debetne kartice MasterCard kar v aplikaciji, brez nepotrebnega odpiranja in iskanja denarnice. Vse, kar mora uporabnik storiti je, da v zavihku “kartice” izbere možnost “Podatki kartice” ter prepiše potrebne podatke v spletno okno nakupa.

Tukaj je pa še zanimivo vprašanje, ali bo podjetje v bližnji prihodnosti uporabnikom pošiljalo debetne kartice kar brez vseh podatkov, popolnoma prazne? To namreč počnejo že nekatere ustanove po svetu, med drugim tudi Apple s svojo kreditno kartico, kar še dodatno pripomore k varnosti, saj v primeru izgube kartice nepridipravi ne morejo zlorabiti za nakupe na spletu. Apple prav tako omogoča, da uporabnik sam v aplikaciji spremeni številko kartice, če sumi, da je prišlo do zlorabe. Tako lahko pridobi novo številko kreditne kartice, ne da bi čakal na dejansko izdajo nove fizične kartice.

Ena izmed novosti je tudi, da lahko po uspešni registraciji uporabnik sam izbere začasni naslov, kamor želi, da se mu pošlje debetna kartica, v primeru, da le-ta ni isti stalnemu naslovu. Za naročilo je potrebna osebna identifikacija.

Navsezadnje pa je ponovno omogočeno plačevanje s pametno uro Garmin in storitvijo Garmin Pay. Najnovejšo pametno uro Garmin VENU SQ je mogoče naročiti tudi v aplikaciji.

Lahko se zgodi, da vseh teh novosti (še) ne vidite v aplikaciji, za kar je potrebna zgolj posodobitev preko Google Playa, Apple Stora ali AppGalerije.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

OMREŽJE d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 10
Združite vse na eni položnici in prihranite denar Ali še vedno plačujete storitve interneta, televizije ter fiksne in mobilne telefonije ločeno? Zagotovo ste že kdaj pomislili, ... Več
Zlati partner

BROTHER CEE GmbH

Glavna cesta 46, 4202 Naklo, Tel: 030 600 474
Dejavni so v 28 državah, Brotherjevi izdelki pa so na voljo v več kot 100 državah.  Od ustanovitve korporacije leta 1934 si prizadevajo, da bi ideje prenesli v prakso z ustvarjanjem ... Več
Zlati partner

XENON FORTE d.o.o.

Letališka cesta 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 548 48 00
Xenon forte d.o.o. je podjetje s 30-letno tradicijo. V celotnem času svojega obstoja se zavzema za odličnost in verodostojnost. Skupaj s podjetji Xenon forte Zagreb d.o.o., Xenon ... Več

Tiskarna Igma-Graf, Martin Škofljanec s.p.

Brege 60, 8273 Leskovec pri Krškem, Tel: 040 744 158
Kako vam lahko reklamna majica pomaga pri promociji vašega podjetja Promocije podjetja se je potrebno lotiti na pravi način, saj potencialna stranka ne sme imeti občutka vsiljivosti ... Več