Telefoni
10.07.2013 13:27

Deli z drugimi:

Share

Supermobilnik LG Optimus G2 bo luč sveta ugledal 7. avgusta!

Podjetje LG Mobile je najavilo, da bo težko pričakovani pametni mobilni telefon Optimus G2 javnosti predstavilo že 7. avgusta, in sicer v okviru lastne konference v New Yorku. Mnogi verjamejo, da bo novi Googlov mobilnik Nexus 5 temeljil prav na osnovi novega supermobilnika južnokorejskega giganta.
Novi Googlov mobilnik Nexus naj bi bil grajen na osnovi pametnega mobilnega telefona LG Optimus G2.
Novi Googlov mobilnik Nexus naj bi bil grajen na osnovi pametnega mobilnega telefona LG Optimus G2.

a svetovnem spletu se že dalj časa širijo govorice, da naj bi novi Googlov mobilnik Nexus temeljil na osnovi prihajajočega pametnega mobilnega telefona LG Optimus G2. Podjetje LG Mobile bo na srečo tančico skrivnosti razkrilo že 7. avgusta, saj je najavilo, da bo v okviru lastne konference v New Yorku predstavilo težko pričakovani mobilnik Android.

Podjetje LG Mobile pričakovano še ni razkrilo nobene podrobnosti prihajajočega mobilnika Optimus G2. Spletne govorice pa nakazujejo, da naj bi novinec opremljen s 5,2-palčnim (13,2-centimetrskim) zaslonom ločljivosti 1.920 x 1.080 slikovnih točk, za preračunavanje podatkov pa bo »zadolžen« zmogljiv 4-jedrni procesor Qualcomm 800 frekvence 2,3 GHz v navezi s sistemskim pomnilnikom kapacitete treh gigabajtov. Podatke bo moč shranjevati na vgrajeni pomnilnik kapacitete 64 gigabajtov, medtem ko bo za zajem fotografij na voljo digitalni fotoaparat ločljivosti 16 milijonov točk. Dolgo avtonomijo delovanja pa bo pametnemu mobilnemu telefonu LG Optimus G2 oziroma mobilniku Nexus 5 zagotavljala baterija kapacitete 3.300 miliamper ur.

Na mobilniku LG Optimus G2 bo sprva nameščen mobilni operacijski sistem Android 4.2.2., proti koncu letošnjega leta pa naj bi bila na voljo še nadgradnja na Android 5.0. Medtem ko bo novost javnosti predstavljena že 7. avgusta, bo Google »prirejeno« inačico novosti razkril šele sredi septembra v okviru lastne konference. Prvi predstavitveni videoposnetek novega mobilnika podjetja LG pa si lahko ogledate s klikom na spletno povezavo http://goo.gl/TXozI.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Crayon

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 0597 87 142
Crayon je globalno podjetje, ki svojim strankam pomaga zgraditi komercialne in tehnične temelje za uspešno digitalno transformacijo v oblak. Ponujamo celovite IT rešitve migracij ... Več
Zlati partner

Huawei

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 080 9808

MORDICOM d.o.o.

Šolska ulica 40, 5250 Solkan, Tel: 05 330 03 60
Skoraj nemogoče je preceniti vpliv rešitev za načrtovanje virov podjetja (ERP) v sodobnem poslovnem svetu. ERP sistemi so nadomestili nepovezane delovne tokove in nezdružljiva ... Več

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901