Telefoni
09.11.2020 08:43
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Samsung Galaxy M62 bi utegnil biti zelo zanimiv telefon

Od pametnega telefona Samsung Galaxy M62 lahko pričakujemo veliko!
Od pametnega telefona Samsung Galaxy M62 lahko pričakujemo veliko!

Ker se letošnje leto precej razlikuje od prejšnjih, so se veliki proizvajalci pametnih mobilnih telefonov na nek način prilagodili novim razmeram. To dejansko pomeni, da so se nekoliko bolj usmerili v cenovno ugodnejše pametne telefone. To potrjujejo tudi prodajne številke, ki kažejo, da gredo te naprave v prodajo precej bolj kot v teku lanskega leta.

Med temi proizvajalci seveda najdemo tudi podjetje Samsung, in sicer z njegovo družino pametnih mobilnih telefonov »M«. Ti so zelo priljubljeni na azijskem trgu (zlasti v Indiji), vse bolje pa se tržijo tudi v evropskem prostoru. Lani sta bila zelo priljubljena predvsem modela M40 in M51, letos pa bo na voljo še model s še boljšimi lastnostmi. Tu seveda govorimo o modelu SM-M625F, ki bo v evropskem trgu naprodaj s prodajno oznako Samsung Galaxy M62.

Čeprav je o pametnem mobilnem telefonu Samsung Galaxy M62 trenutno znanega bolj malo, so na splet že zašle določene informacije o novosti. Ta naj bi bila opremljena s kakovostnim zaslonom AMOLED, procesorjem Qualcomm Snapdragon in naj bi za shranjevanje podatkov imela na voljo kar 256 gigabajtov razpoložljivega prostora. Z novincem po vsej verjetnosti ne bomo imeli težav z avtonomijo, saj naj bi se baterija ponašala s kapaciteto kar 7.000 miliamper ur.

Trenutno še ni znano, kdaj naj bi pametni mobilni telefon Samsung Galaxy M62 ugledal prodajne police trgovin. Mnogi so prepričani, da bi se to lahko zgodilo še pred decembrom letos. Takrat pa bo znano še več informacij o novosti.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

REMIS d.o.o.

Letališka cesta 32, 1000 Ljubljana, Tel: 01 521 13 18

ADVANTECH SOLUTIONS d.o.o.

Bravničarjeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 030 703 704
S čim se ukvarja Advantech Solutions? Na kratko: Podjetje Advantech Solutions ovrednoti temeljno sestavo vašega podjetja, da bo vaša pot do uspeha optimalna. Strokovnjaki oblikujejo ... Več
Diamantni partner

Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
Zlati partner

E-LABORAT d.o.o.

Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 52 92
E-laborat, svetovalno analitična družba, d.o.o. je vodilni slovenski center za raziskave poslovnega interneta. Vsako leto analizirajo poslovno učinkovitost več kot tisoč spletnih ... Več