Aplikacije in dodatni programi
04.12.2019 07:00

Deli z drugimi:

Share

15 najbolj kul in praktičnih aplikacij za pare

15 najbolj kul in praktičnih aplikacij za pare
15 najbolj kul in praktičnih aplikacij za pare

Ko med dvema osebama nastane prava kemija, si z našo “sorodno dušo” želimo biti karseda povezani, še posebej, če smo fizično ločeni. Dandanes ni enostavnejšega načina za ohranjanje te vezi, kot z uporabo aplikacij. Spodaj naštetih 15 kul in priročnih aplikacij za pare vam bo pomagalo pri različnih aspektih medsebojnega odnosa – od tega, da boste osebo še bolje spoznali, do reševanja konfliktov in učenja, kako biti boljši partner.

1. Simply Us

Zelo preprosta, vendar hkrati učinkovita aplikacija, ki lahko reši marsikatero neželeno situacijo. Če se recimo s partnerjem pogosto dobita na napačni lokaciji, ali rezervirata isti film, ali pa morda oba kupita ista živila, potem je aplikacija Simply Us prava rešitev. Omogoča nam, da sestavimo zasebna “to-do” sezname, nakupovalne sezname in celo “mini” skupne projekte. Poleg tega si lahko s partnerjem izmenjujemo fotografije in sporočila in sinhroniziramo skupni koledar.

iOS (brezplačna)


2. Couple

Estetsko dovršena aplikacija, ki v bistvu predstavlja “mini” družbeno omrežje za dva. Couple omogoča klicanje, pošiljanja sporočil, izražanje čustev in počutja z videi, pošiljanje avdio posnetkov, smešnih nalepk in celo zasebnih fotografij, ki lahko po določenem času izginejo. Poleg tega si lahko podobno, kot pri zgoraj izpostavljeni aplikaciji Simply Us, delimo skupne koledarje in izmenjujemo “to-do” sezname. Aplikacija Couple je enostaven način, kako ostati povezan, ob tem pa, kako držati vse skupne spomine na enotni časovnici.

iOS (brezplačna) in Android (brezplačna)


3. ThelceBreak

Aplikacija, ki je namenjena bolj poglobljenim pogovorom in tudi globljemu razumevanju “sorodne duše”. TheIceBreak nudi seznam vprašanj, ki si jih lahko izmenjamo privat, ali pa anonimno objavimo odgovore znotraj oblikovane skupnosti. Poleg tega lahko objavimo “trenutek dneva” v obliki fotografije. Aplikacija je narejena tako, da se nam biti aktiven dejansko splača. Vsakič, ko izpolnimo eno od aktivnosti aplikacij, prejmemo $10 kovancev. Ko naše “sanjsko moštvo” osvoji $500 v kovancih, prejmemo 20-odstotni popust (do $20) za naslednji zmenek. Če želimo izplačilo denarja, lahko pošljemo mail in dobimo denar.

iOS ($1.99)


4. WhereAreYou

Torej, ravnokar ste se preselili v novo mesto in odločili ste se, da malce proslavite novi začetek. Znašli ste se v situaciji, ko čakate pol ure, ker je vaš partner šel po bližnjici in se izgubil. Vam zveni to znano? Aplikacija WhereAreYou pride v takšnih in podobnih situacijah še kako prav. Omogoča nam, da na partnerjev telefon pošljemo sporočilo z vprašanjem, ali dovoljuje, da delimo njegovo trenutno lokacijo (s tem pa ga vodimo do pravega mesta). Najboljša stvar pri tej aplikaciji je verjetno kar to, da nam aplikacije ni potrebno imeti nameščene na telefonu.

iOS (brezplačno) in Android (brezplačno)


5. Between

Samooklicana “najboljša aplikacija za pare”, Between, resnično ponuja nekaj zanimivih lastnosti, ki bi jih bili vsi veseli. V aplikaciji lahko ustvarite intimen prostor, v katerem lahko izmenjujete in hranite fotografije, glasovna sporočila, prikupne nalepke in animirane emotikone. Aplikacija je v prvem letu obstoja zabeležila milijon prenosov, po pričevanjih nekaterih uporabnikov pa naj bi bila zelo zasvojljiva. Trenutni uporabniki na mesec v povprečju porabijo približno 300 minut, da s svojimi partnerji gradijo trdnejše vezi.

iOS (brezplačno) in Android (brezplačno)


6. You&Me

Še ena dizajnersko dovršena aplikacija, ki je nastala izpod rok inženirjev zmenkarske spletne strani How About We. You&Me premore standardne lastnosti, kot so pošiljanje sporočil, fotografij in videov, prav tako pa ponuja nekaj unikatnih lastnosti, ki jih druge podobne aplikacije nimajo. Recimo deljenje skladb; fotografiranje z različnimi filtri itd. Zanimivo pri tej aplikaciji je tudi to, da zazna, ko ste s partnerjem fizično skupaj in temu primerno prilagodi uporabniški vmesnik.

iOS (brezplačno)


7. Sesame

Za vse tiste, ki niso ravno največji mojstri nakupovanja daril in jih je strah, da bi njihov partner ponovno dobil nekaj, kar si sploh ne želi, je tukaj aplikacija Sesame, podjetja Sincerely. Ta uporabnikom omogoča pošiljanje očarljivih tematskih darilnih paketov z le nekaj preprostimi kliki. Gre za darilne pakete, ki se vsi dotikajo svoje specifične teme. Recimo “Chocolate Lovers, “Relax&Refresh” in še veliko več. Začetne cene paketov se gibljejo nekje okrog 20 ameriških dolarjev, v ceno pa je vključena tudi poštnina.

iOS (brezplačno) in Android (brezplačno)


8. Dirty Games Truth or Dare

Popestrite vaše razmerje z igranjem “poredne” verzije igre “Resnica ali izziv”. Kot že samo ime pove, lahko izberete med odgovorom na zasoljeno vprašanje, ali pa opravite bolj ali manj zahteven izziv, ki se seveda razlikuje od tega, ali ga opravlja ženska ali moški. Aplikacija je kot nalašč za to, da popestri večer paru, ali druščini (vseeno pa se prepričajte, da imajo vsi sodelujoči dober smisel za humor in niso pretirano sramežljivi).

iOS (brezplačno)


9. Fix a fight

Torej, sprli ste se s partnerjem? Verjeli ali ne, tudi za takšne primere obstaja aplikacija. Fix a fight ponuja različne taktike, kako rešiti spore in vam celo daje napotke, kako bolje izraziti svoja čustva. Poleg vsega pa aplikacija vsebuje precej vaj, kako pomirite sebe in partnerja, kar je koristno za različne oblike razmerja. Vsi nasveti so plod znanja vodilnega psihoterapevta iz Kansas Cityja.

iOS (4.99$)


10. Foodie

Če ste sprejeli odločitev, da presenetite vašo drago ali vašega dragega, potem je Foodie definitivno prava aplikacija za vas, saj vsebuje širok nabor receptov, ki so organizirani v prikladne zbirke. Od najbolj enostavnih, enominutnih receptov, ki so kljub temu okusni, do gastronomskih mojstrovin, ki pa vseeno zahtevajo nekaj kuharskega znanja in veščin ter predvsem več časa. Če vaš kuharski podvig slučajno spodleti, aplikacija nudi nasvete, katere restavracije lahko obiščete.

iOS (brezplačna)


11. Avocado

Aplikacija, ki je izšla leta 2012, je plod razvoja dve bivših Googlovih zaposlenih. Avocado parom omogoča kolaboracijo in komunikacijo na dnevni ravni. Kreiramo lahko “to-do” sezname, izmenjujemo zapiske in memeje, sinhroniziramo Google koledarje in dodamo še nekaj bolj zabavnih elementov, kot so emotikoni itd.

iOS (brezplačna) in Android (brezplačno)


12. Line

Če ste enih tistih parov, ki preživi ure in ure na telefonu, je Line aplikacija za vas, saj vam omogoča, da se izognete visokim računom. Vse, kar potrebujete je solidna 3g/4g povezava, ali Wi-Fi povezava. Aplikacija omogoča brezplačno pošiljanje sporočil, video klice, še posebej pa je aplikacija uporabna, ko potujemo.

iOS (brezplačna) in Android (brezplačna)


13. LokLok

Izmenjujte si zabavne “doodle”, skeče in ročno napisane verze, ki se takoj pojavijo na ekranu naprave, brez, da bi nam bilo potrebno napravo sploh odkleniti. LokLok zamenja vaš standardni zaklenjeni ekranz novim in to je mesto, kjer lahko postanemo kreativni. Poleg vseg nam ni potrebno niti odkleniti telefona, ali zagnati aplikacije, da bi sporočilo videli in odgovorili nanj. Kot alternativa lahko aplikacijo uporabljamo kot “widget”, če ne želimo, da je ta postavljena namestno našega ekrana.

Android (brezplačna)


14. HeyTell

Se še spomnite dni, ko so bili popularni “walkie-talkiji”? HeyTell deluje na podobnem principu. Pritisnete gumb, posnamete sporočilo in vaš kontakt ga prejme. Gre za neke vrste privatni poštni predal, kjer lahko poslušamo in odgovarjamo na sporočila, ko pač najdemo čas za to. Odlična aplikacija za zelo zaposlene pare, ki še vedno raje slišijo glas svojega partnerja kot da preberejo tekstovno sporočilo.

iOS (brezplačna) in Android (brezplačna)


15. Postagram

Spadate v tisto skupino ljudi, ki še vedno pošilja klasično pošto? Postragram spremeni fotografije iz naših telefonov v čudovite razglednice, ki jih nato lahko pošljemo kamorkoli po ZDA, Kanadi in Evropi z le nekaj kliki.

iOS (brezplačna) in Android (brezplačna)


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
aplikacije za telefone Android aplikacije


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Tiskarna Igma-Graf, Martin Škofljanec s.p.

Brege 60, 8273 Leskovec pri Krškem, Tel: 040 744 158
Kako vam lahko reklamna majica pomaga pri promociji vašega podjetja Promocije podjetja se je potrebno lotiti na pravi način, saj potencialna stranka ne sme imeti občutka vsiljivosti ... Več

BILAZ d.o.o.

Sedejeva ulica 8, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 19 00
Ponudba kakovostnih storitev s kvalitetnimi materiali in "brand name" računalniškimi blagovnimi znamkami jih uvršča v sam vrh tovrstnih ponudnikov. Cenovna politika podjetja je ... Več
Bronasti partner

openIT d.o.o.

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 589 81 89
OpenIT od leta 2012 izvaja poslovna izobraževanja s področja digitalnega marketinga, računovodstva, upravljanja s človeškimi viri (HR), prodaje, prava, financ, time managementa ... Več
Zlati partner

NLB d. d.

Trg republike 2, 1000 Ljubljana, Tel: 01 477 2000
Dobro delujoč finančni sistem je temelj sodobnega gospodarstva in banke pri tem opravljajo pomembno družbeno funkcijo. Banke morajo biti zmožne posojati denar potrošnikom in podjetjem ... Več