Aplikacije in dodatni programi
03.10.2020 17:00

Deli z drugimi:

Share

Cene goriv lahko preverite tudi v aplikaciji Gorenjc

Cene goriv lahko preverite tudi v aplikaciji Gorenjc
Cene goriv lahko preverite tudi v aplikaciji Gorenjc

Kje tankati, da bo najceneje? Cene goriva se odslej lahko razlikujejo od bencinskega servisa do benciskega servisa. Da boš privarčeval denar, čas in kilometre, so Gorenjca povezali z natankaj.si – zemljevidom, kjer enostavno in hitro spremljaš cene goriv. Hitro prenesi aplikacijo in preveri, kje se splača točiti najcenejše gorivo.

Naloži Gorenjca in imej stroške pod kontrolo! Aplikacija ti omogoča pregledne osebne finance, velik prihranek časa in kalkulatorja, pa še en kup drugih koristi:

  • Shrani račune, zadeni nagrade! Gorenjc ti omogoča pregled nad računi kjer koli, kadar koli. Za vsak račun, ki ga shraniš v aplikaciji, prejmeš srečko, s katerimi se lahko poteguješ za zanimive nagrade.
  • Imej nadzor nad zapravljanjem! Gorenjc ti omogoča celovit pregled nakupov – po trgovinah, kategorijah izdelkov in izdatkih za posamezne izdelke. Zapravljaš preveč? Ugotovi, kje se da privarčevati!
  • Izkoristi vse garancije! Z Gorenjcem vse garancije hraniš kar v aplikaciji, ki te opozarja, do kdaj jih lahko izkoristiš. Naj te izgubljena garancija nikoli več ne stane. Nanjo naj pazi varčevalna Gorenjc-tehnologija.
  • Uporabljaj kartice zvestobe! Gorenjc ima vedno s sabo točno tisto kartico, ki je ponavadi v drugih hlačah. Zato lahko vedno izkoristiš vse akcije in ugodnosti. Z Gorenjcem je vsak lahko Gorenjc.

Zemljevid natankaj.si nam glede na našo lokacijo omogoča iskanje najbližnjih in najugodnejših bencinskih servisov vseh ponudnikov v Sloveniji. Nastavimo si lahko različne filtre in tako prihranimo nekaj denarja pri sicer nujnem strošku, tankanju goriva.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
aplikacije za telefone Android aplikacije

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Srebrni partner

LESTRA d.o.o.

Vaška pot 17c, 1235 Radomlje, Tel: 01 563 60 60
Vodilni na področju trženja projektorjev – strokovno svetovanje, izposoja, montaža in servis Z več kot 30-letnimi izkušnjami in najboljšo izbiro projekcijske opreme za vas. V ... Več
Srebrni partner

STROMBOLI d.o.o.

Cesta komandanta Staneta 4a, 1215 Medvode, Tel: 01 620 88 00
Revija Računalniške novice spada med najbolj uveljavljene medije s področja informacijskih tehnologij. Ponuja kakovostno vsebino za nizko ceno, namenjena pa je predvsem objavi novosti ... Več
Bronasti partner

AKREDON d.o.o., Toner123.si

Moste 30, 4274 Žirovnica, Tel: 051 392 793
Spletna trgovina Toner123.si V spletni trgovini Toner123.si lahko izbirate med bogato ponudbo originalnih in kakovostnih kompatibilnih tonerjev ali kartuš za tiskalnike svetovno znanih ... Več
Bronasti partner

BIROMATIK NT d.o.o.

Ulica Staneta Severja 18, 2000 Maribor, Tel: 02 300 03 60
Storitve podjetja Biromatik NT Prednosti BIROMATIK-a so v izdelavi »butičnih programskih produktov«. To so specialne rešitve po želji uporabnikov. Vsaka stranka, ne glede ... Več