Aplikacije in dodatni programi
26.09.2020 16:00

Deli z drugimi:

Share

Zynga uradno predstavila igro Harry Potter: Puzzles & Spells

Zynga uradno predstavila igro Harry Potter: Puzzles & Spells
Zynga uradno predstavila igro Harry Potter: Puzzles & Spells

Zynga Inc., vodilna globalna družba na področju interaktivne zabave, je sporočila, da je njena magična arkadna mobilna igra Harry Potter: Puzzles & Spells (Harry Potter: Uganke in uroki) uradno na voljo in začenja svojo pot po svetu. Z uradno licenco Warner Bros. Games in objavljena pod znamko Portkey Games je igra na voljo za brezplačno nalaganje na napravah Android in iOS kot tudi na Amazonovem Kindlu in na Facebooku.


Ko je serija filmov Harry Potter prišla v kina, je bil to eden tistih redkih trenutkov, ko smo vsi brali isto knjigo, se pogovarjali o istem filmu in se družili ob tej skupni izkušnji,” je dejal Yaron Leyvand, višji podpredsednik oddelka za igre v podjetju Zynga. “Harry Potter: Puzzles & Spells časti povezanost oboževalcev s serijo prek mobilne igrice, ki vključuje izstopajoče trenutke in očarljive dramatične geste iz Čarovniškega sveta, ki so očarali občinstvo po vsem svetu. Odziv s predpremiere je bil izjemen in komaj čakamo, da jo bodo lahko igrali oboževalci po vsem svetu.”

“Mobilne igre niso bile nikoli tako priljubljene ali pomembne ljudem, kot so sedaj. Ljudje jih igrajo za zabavo, sprostitev, za njih pa so tudi dostopen vir udobja in povezanosti,” je dejal Bernard Kim, direktor založništva v podjetju Zynga. “Z igrico Harry Potter: Puzzles & Spells se bodo oboževalci potopili v svet magije, ugank in čudes iz serije ter ustvarjali klube, v okviru katerih bodo sodelovali in se povezovali z drugimi oboževalci Čarovniškega sveta.”

V igrici Harry Potter: Puzzles & Spells igralci vstopijo v arkadno pustolovščino polno urokov, humorja, barv in junakov iz serije Harry Potter. Ob filmski glasbi in zvočni spremljavi iz izvirne serije filmov Harry Potter bodo oboževalci spremljali avtentično, mobilno različico Harryjevega potovanja po Čarovniškem svetu. Igralci si bodo ob reševanju arkadnih sestavljank, na katerih živijo poskočne čokoladne žabe, frfotajoči ključi s krili, bojevite figure čarovniškega šaha in druge nepričakovane ovire in predmeti, prislužili uroke in posebne vzpodbude. Med igranjem z barvitimi deli sestavljanke bodo lahko igralci uživali v legendarnih trenutkih iz zgodbe, kot je Harryjevo potovanje na Ekspresnem vlaku do Bradavičarke, Hagridova magična bitja in Hermionin urok Perlatium lebdiosa.

Igralci skoz igro urijo svojo magično nadarjenost, pridobivajo uroke, posebne moči in točke za izkušnje, med napredovanjem pa izboljšujejo tudi svoje veščine in like junakov v igri. Lahko si prislužijo tudi posebne nagrade, če izpolnijo Dnevne dogodke, ki se nanašajo na številne trenutke iz serije Harry Potter. V duhu tovarištva in prijateljske tekmovalnosti Bradavičarke se lahko igralci z drugimi oboževalci pridružijo klubom ali jih ustanovijo ter se tako družijo, sodelujejo pri ustvarjanju strategij za reševanje ugank, si delijo življenja in se potegujejo za nagrade v ekskluzivnih klubskih dogodkih.

Igralci, ki si bodo igro na svojo napravo Android ali iOS naložili v naslednji sedmih dneh, bodo hkrati prejeli tudi paket dobrodošlice, ki vključuje zlato za igro, dodatna življenja in posebna quidditcharska očala za avatarje po meri.

Harry Potter: Puzzles & Spells bo na voljo po vsem svetu na napravah z operacijskima sistemoma iOS in Android, kakor tudi na Amazonovem Kindlu in na Facebooku. Za več podrobnosti in predregistracijo za Harry Potter: Puzzles &Spells obiščite www.harrypotterpuzzlesandspells.com.

Sporočilo za javnost vključuje večpredstavnostne vsebine. Celotno sporočilo si lahko ogledate tukaj: https://www.businesswire.com/news/home/20200923005144/en/



Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
aplikacije za telefone Android aplikacije


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

PROLON d.o.o.

Rogaška cesta 27, 3240 Šmarje pri Jelšah, Tel: 041 364 535
Računalniki so postali ključno poslovno orodje. Uporabljajo se pri vseh vidikih delovanja podjetja, vključno z ustvarjanjem in prodajanjem izdelkov, trženjem, računovodstvo, administracijo ... Več

OMREŽJE d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 10
Združite vse na eni položnici in prihranite denar Ali še vedno plačujete storitve interneta, televizije ter fiksne in mobilne telefonije ločeno? Zagotovo ste že kdaj pomislili, ... Več
Zlati partner

TELEMACH d.o.o.

Brnčičeva ulica 49a, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 070 700 700
Telemach je eno glavnih telekomunikacijskih podjetij v Sloveniji in hkrati najhitreje rastoči mobilni operater v državi. Uporabnikom ponuja napredne televizijske storitve v ločljivostih ... Več
Zlati partner

Kingston Technology

Middlesex, TW16 7EP, Združeno kraljestvo, , Tel: +44 (0)1932 738888