Operacijski sistemi
20.03.2013 14:21
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Microsoft bo uporabnike Windowsa 7 prisilil k namestitvi servisnega popravka

Ker mnogi uporabniki ne vedo, kako se v praksi opravi ročno posodobitev Oken ali za to nikoli ne najdejo časa, bo Microsoft poskrbel, da se bo prvi servisni popravek za Windows 7 prenesel samodejno. Če ga kljub temu ne bomo namestili, od 9. aprila dalje ne bodo več deležni varnostnih popravkov in funkcionalnih posodobitev.
Paket popravkov Windows 7 Service Pack 1 bo prinesel le nekaj manjših izboljšav.
Paket popravkov Windows 7 Service Pack 1 bo prinesel le nekaj manjših izboljšav.

Microsoft je konec februarja najavil, da uporabniki operacijskega sistema Windows 7 brez nameščenega prvega servisnega paketa (Service Pack 1) od 9. aprila dalje ne bodo več deležni ne varnostnih popravkov ne funkcionalnih posodobitev (http://goo.gl/wYRSA). Ker pa mnogi uporabniki ne vedo, kako se v praksi opravi ročno posodobitev Oken ali za to nikoli ne najdejo časa, jih bo podjetje iz Redmonda k temu »spodbudilo« na svojevrsten način. Vsi uporabniki z ne posodobljenim operacijskim sistemom Windows 7 bodo namreč prejeli prvi servisni paket samodejno, kar pomeni, da njihova privolitev ni več potrebna.

Podjetje Microsoft bo s samodejnim »razpošiljanjem« prvega servisnega paketa za operacijski sistem Windows 7 pričelo 20. marca, vsi uporabniki širom sveta pa naj bi ga prejeli najkasneje do konca aprila. Namestitev servisnega paketa se vsekakor splača, daj ta poleg rednih programskih in varnostnih popravkov vključuje še tehnologijo RemoteFX, ki omogoča koriščenje grafične moči grafične kartice pri oddaljenem dostopu preko programa Remote Desktop. Če pa boste pri tem naleteli na težave nič zato, saj se po pomoč in nasvete lahko kadarkoli zatečete na Forum Računalniških novic (http://goo.gl/bBIpG).


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Windows operacijski sistem

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

CICERO, BEGUNJE, d.o.o.

Stegne 21c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 507 42 92, 041 662 178
Zlati partner

ADVANT d.o.o.

Cesta na Brdo 119a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 470 00 00
Podjetje ADVANT d.o.o. je z vami že od leta 1998. Naše osnovno poslanstvo je biti vodilni graditelj informacijsko komunikacijske infrastrukture. Aktivnosti, ki jih povezujemo ... Več
Zlati partner

KONICA MINOLTA SLOVENIJA

Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 05 00
Konica Minolta je inovativno podjetje z “all-in-one” strategijo, ki stremi k ustvarjanju prepričljivih rešitev in storitev na področju upravljanja dokumentov ter povezanih naprednih ... Več

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901